Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Deze wasmachine (!) is geweldig [IFA 2015]

Samsung Addwash techniek
Ger
  • Op 9 september 2015

Wasmachines zijn saai en stom. Ze dienen een doel: je vieze was schoonmaken. Dat is alles. Toch stuitte ik op een wasmachine die mijn leven beter maakt. Het is er eentje van Samsung en heeft iets waar ik al mijn hele leven naar op zoek ben. Wat het is? Hou ‘m hier.

Want ik ga natuurlijk niet direct het voordeel van deze wasgadget verklappen. Dan zouden jullie nooit dit stukje lezen. Zo spannend is het namelijk niet. Een wasmachine is nooit spannend. Maar de noviteit die de ‘Samsung WW8500 AddWash’ heeft is er eentje die voor iedereen functioneel is.

Als je de eerder genoemde productnaam goed bekijkt, kun je het resultaat al een klein beetje raden. Maar helemaal zeker weten doen jullie het nog niet, toch? Zal ik jullie dan maar niet langer in spanning houden? Oké, komt ie:

Remsporen

Hoe vaak heb jij was in je wasmachine gedaan om vervolgens tot de conclusie te komen dat je net een sok of onderbroek vergeten bent erbij te stoppen? Vast vaak. Ik in ieder geval meer dan me lief is (lees: bijna altijd). De WW8500 van Samsung heeft de oplossing. Eentje in de categorie: ‘Waarom zijn we daar niet eerder op gekomen?’

 

Een wasmachine met extra deurtje. Geniaal in al zijn eenvoud.

Een wasmachine met extra deurtje. Geniaal in al zijn eenvoud.

 

De WW8500 heeft een extra deurtje, net boven het waterniveau. Zet de wasmachine even op pauze, en flikker via dat deurtje alsnog even snel die stinkende en besmeurde boxershort (ja, die heb jij) in de was. Handig, en voorkomt discussies met je vriendin over je met remsporen besmeurde ondergoed die toevallig tussen de lakens vandaan wordt getoverd (ja, dat gebeurt).

Samsung WW8500 AddWash hebben? Betalen, zul je!

Beetje jammer is dat de Samsung WW8500 AddWash waarschijnlijk nogal duur is. Duizenden euro’s duur, that is. Ter vergelijking: ik doe al 5 jaar met een Zanussi van 450 euro. Een verschil, me dunkt.