Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Sharp brengt ‘iets’ uit

Sharp brengt ‘iets’ uit
Ger
  • Op 23 september 2014

Ja, boven dit artikel staat een rare kop. Dat weten we. Google-technisch ook niet helemaal ideaal. Niemand zoekt op ‘iets’. Maar goed, van ‘Sharp brengt XL-HF102BH uit’, wordt een mens ook niet echt veel wijzer. 

Gelukkig is daar Draadbreuk. Uw rots in de branding. Uw eigen kennisbank. Een Wikipedia, maar dan zonder irritante donatieknop en de mogelijkheid om zelf je eigen geschiedenis te schrijven. Dat kan Draadbreuk namelijk een stuk beter. Welnu, de Sharp XL-HF102BH is gelanceerd. En wat is dat? Een micro component systeem, zo meldt het persbericht. En ja, ook wij vinden dat niet heel erg duidelijk.

Geen zorgen, Draadbreuk is uw eigen kennisbank.

Simpel gesteld: de XL-HF102BH is een audiosetje met bluetooth. Dat wil zeggen, je kunt muziek streamen via je smartphone of tablet. Weinig spectaculair en misschien dat juist daarom Sharp deze set zo’n absurd ingewikkelde productnaam heeft meegegeven. Het audiosysteem heeft een digitale versterker van 2×25 Watt en een CD-speler aan boord.

Een simpel audiosetje. Moeilijke naam.

Een simpel audiosetje. Moeilijke naam.

 

De XL-HF102BH bevat verder een ‘ouderwetse’ FM-kabelaansluiting met RDS en een voorgeprogrammeerde equalizer. Basale functionaliteiten voor een gewoon product, dus. Dat zorgt er tegelijkertijd voor dat dit apparaat lekker goedkoop is. Het hele setje kost namelijk slechts 180 euro en is verkrijgbaar in zwart of grijs.  Wil je ‘m hebben, dan kun je de XL-HF102BH per direct aanschaffen. Overal en nergens op het internet, bijvoorbeeld.

Moet je alleen wel die productnaam onthouden.