Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Vol verwachting klopt ons hart: de UE BOOM 2 is er!

Vol verwachting klopt ons hart: de UE BOOM 2 is er!
Ger
  • Op 15 september 2015

Stiekem wisten wij dit al, maar lieve journalisten als wij zijn hadden wij beloofd onze mond te houden over een ophanden zijnde tweede editie van de UE BOOM. Vandaag is de audiogadget gepresenteerd: de UE BOOM 2 is water- en valbestendig en heeft een adviesverkoopprijs van 199,99 euro. 

De UE BOOM 2 is zo goed als identiek aan de eerste UE BOOM, maar voegt daar het een compleet waterbestendige behuizing en een groter Bluetoothbereik aan toe: vanaf nu kun je tot 30 meter van de unit je muziek beheren en afspelen. Net als de eerste UE BOOM bedraagt de accuduur overigens 15 uur.

 

UE BOOM 2

‘Ja joh, laten we lekker casual met onze gadget gooien. Waarom niet?’

 

Met de introductie van de UE BOOM 2 komt Ultimate Ears ook met een nieuwe applicatie. Vanuit de UE BOOM 2-app (what’s in a name) kun je de muziekstaaf koppelen met iedere andere speaker van UE en ‘m als wekkerradio laten fungeren. Echt vernieuwend is dit allemaal niet, maar dat is ook niet zo belangrijk: je hebt lol met zo’n UE BOOM.

En die lol, die gaan wij natuurlijk checken – we hebben de UE BOOM 2 aangevraagd ter review. Uiteraard, zouden we haast zeggen.
Hieronder weer zo’n typisch cheesy-productvideootje: