Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

GTA V map uitgelekt: gruwelijk eind rijden

GTA V map uitgelekt: gruwelijk eind rijden
Bart
  • Op 11 september 2013

Op de kalender staat al tijden een dikke cirkel om dinsdag 17 september. Niet alleen omdat het de verjaardag is van ondergetekende, maar vooral vanwege de grootste gamerelease van 2013: GTA V. Likkebaardend hebben we gekeken naar de vele screenshots en brute trailers en nu is ook de map uitgelekt. Sla vast wat jerrycans benzine in, want het wordt een gruwelijk eind rijden.

De foto’s van de map zijn afkomstig uit de strategy guide en beloven een hoop toffe missies. Zo zijn er drie vliegvelden, een grote haven, verschillende steden en bovenal ki-lo-me-ters wegen. Op verschillende fora wordt heftig gediscussieerd hoe de wereld in Grand Theft Auto V zich zou verhouden met die van voorgaande delen. Op Reddit is een even hilarische als wetenschappelijke analyse losgelaten op de map en daaruit zou blijken dat ie euh… nou ja… een stuk groter is dan voorheen.

GTA V heeft een budget van 265 miljoen dollar. Daar kan Harry met zijn toverfilms nog een puntje aan zuigen.

GTA V: Maps

 

Met een budget van liefst 265 miljoen dollar is GTA V de duurste game ooit gemaakt. Zet je dat bedrag in een lijstje met duurveelgeldkostende filmproducties, dan komt producent Rockstar met glans de top 10 binnenzeilen. Volgende week dinsdag ligt GTA in de schappen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Tot die tijd zetten we de trailer weer op repeat, al was het maar vanwege de muziek. Game on!

 

GTA 5: Official trailer