Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen: LG G Flex 2 en Apple’s VR-bril

De wandelgangen: LG G Flex 2 en Apple’s VR-bril
Dennis de Vries

Als je het niet zo nauw neemt met de feiten, dan gebeurt er altijd wel wat in de wereld van de technologie en gadgets. Zo vingen we deze week totaal onbevestigde geruchten op van Apple’s VR-bril, de LG G Flex 2 en natuurlijk weer de Sony Xperia Z4. Het is zondag, maakt ons het uit, hier zijn ze.
 

LG G Flex represent!

Kennen jullie de LG G Flex nog? De smartphone die al boog voordat de iPhone 6 Plus ter wereld kwam. Enige verschil was dat de LG G Flex al gebogen uit de doos kwam, en na wat druk van je broekzak gewoon weer herstelde in zijn originele vorm. Nou, van dat toestel wordt een nieuwe versie gemaakt, aldus anonieme bronnen (daar zijn ze weer) tegen GSMArena. Volgens deze anoniempjes duurt het tot de elektronicabeurs CES, vanaf 6 januari, tot het zover is. Het gebogen, plastic OLED scherm heeft nu een 1080p resolutie en er wordt verder gesproken over een ‘major update’. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de zelfhelende behuizing, die is ook beter. En het toestel wordt kleiner. Aldus bronnen. Die anoniem willen blijven.
G Flex. Dat klinkt nog steeds als een hele slechte rapper. Eens.
 

Apple’s Virtual Reality

apple-vr-headset
Ben jij een beetje handig met ‘high performance apps that integrate with Virtual Reality systems for prototyping and user testing’? Dan kun je bij Apple aan de slag, zo ontdekte Mashable. En daarmee kunnen we natuurlijk met z’n allen speculeren wat Apple moet met iemand van die kwaliteiten. Virtual Reality? Een headset? een app? Iets revolutionairs? Maar het leidt de komende jaren waarschijnlijk nog helemaal niets. Weet je nog dat ze die Nederlandse slaaponderzoeker in dienst namen? En vervolgens een smartwatch lanceerden die je ’s nachts af moet doen? Daarom.
Maar…maar…de Apple VR! Ik weet niet wat het is, maar ik wil het! Mooi, laten we het dan nog wat spannender maken: Apple heeft ook al patenten (afbeelding hierboven) op een soort headset. Ooeeeeeh!
 

LG doet een Surface

Weet je waar niemand op zit te wachten? Een Microsoft Surface. Het apparaat is nu al aan zijn derde generatie toe, maar Microsoft krijgt het publiek er maar niet warm voor. Als we CNet moeten geloven weerhoudt LG dat niet om ook weer een eigen Surface-kloon uit te brengen. Na de eerdere Tab Book, de volgens LG ook maar matig verkopen, staat er nu weer een tablet-laptop-convertible met Windows 8.1 in de planning. Waarom niet, blijf proberen LG.
Zijn er al specs? Een 4th gen Intel core processor, SSD, ‘betere accuduur’ en een trackpad. Meer weet CNet nog niet en wij dus ook niet.
 

Sony Xperia Z4 en Z4 Ultra…alweer

sony-xperia-z4-pressrender
Eerst wat specs, toen een wazig fotootje van een beeldscherm. Dan kunnen de press-renders niet lang wegblijven. Phonearena kreeg beelden in handen van hoe de Xperia Z4 gepresenteerd gaat worden. Ze maken ook nog melding van een veel grotere Xperia Z4 Ultra, die ook in aantocht is. Als de CES begint, weten we meer.
Je bent een linkje vergeten naar Phonearena. Nee. Als je de telefoon bijna onzichtbaar maakt onder het watermerk van je site, dan zak je er maar lekker in met je linkje.