Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De Wandelgangen met LG V10, OnePlus X en Galaxy S7

De Wandelgangen met LG V10, OnePlus X en Galaxy S7
Dennis de Vries

Geruchten, roddels en achterklap. De techwereld zit er doorlopend vol mee. Zo ging het deze week uitgebreid over de Neus 6X en Nexus 5P, maar er kwam meer info boven borrelen. Over de LG V10, OnePlus X en natuurlijk de Samsung Galaxy S7.

 

Opvolger OnePlus 2 nog dit jaar uit

oneplus-x-01

 
Na de OnePlus One en de OnePlus 2 komt…de OnePlus X. Er is nog weinig bekend over het toestel, behalve dat het ongeveer gelijke specificaties krijgt dan de OnePlus 2, die momenteel geleverd wordt. Maar gelukkig duikelde GizmoChina wat renders op van het toestel. Meest opvallende is dat het toestel twee camera’s aan de achterkant heeft. Is dat voor 3D-foto’s, of voor andere, HTC-achtige gekkigheid? We zullen het zien. Dat cirkeltje op de achterkant is overigens vermoedelijk de vingerafdruk sensor.
Moet je voor dit toestel ook weer invites hebben? Het is het trucje waarmee OnePlus bekend is geworden, dus dat zal gerust. Als je een invite weet te bemachtigen, dan kun je dit toestel kopen voor omgerekend $249. Aldus ‘bronnen’.

 

Samsung Galaxy S7 in twee varianten. Of meer

Yesyes, de iPhone 6S is nu gewoon voor iedereen te koop. Daar is de lol dus van af, dus kijkt de techwereld graag direct verder naar het volgende nog niet verkrijgbare toestel: de Samsung Galaxy S7. Nieuwste gerucht is dat het toestel in twee verschillende varianten geleverd wordt. Sammobile meldt dat het net als met de S6 gaat om een normale Galaxy S7 en een Edge variant. Onze gok is dat het niet blijft bij twee varianten overigens. Na de Galaxy S7 en S7 Edge volgen vast ook de S7 Mini, S7 Active en S7 Plus. Je las het hier als eerste.
Moet ik al voor een Samsung-winkel in de rij gaan staan? Meh, dit kan nog wel tot maart duren: als het MWC er weer is. Waar vind je uberhaupt een Samsung-winkel joh?

 

LG teased dual-screen V10 smartphone


De LG V10 doet ook al een tijdje de ronde in het geruchtencircuit. Het toestel moet naast het grote, normale beeldscherm nog een extra klein beeldscherm hebben. Die zit bovenaan, naast de secundaire camera. Het idee is dat daar shortcuts naar veel gebruikte applicaties op staan en dat het meldingen weergeeft. Op die manier hoeft het grote scherm niet de hele tijd aan, wat weer accu scheelt. Althans, zo zijn de geruchten. Nu doet LG zelf ook een duit in het zakje, met een heel spannend filmpje. We worden er verder niets wijzer van, maar laten we eerlijk zijn: het maakt best nieuwsgierig.
‘Coming soon’ zegt de teaser. Wat is ‘soon’? In dit geval 1 oktober 2015. Dan weten we meer. Sterker nog, dan weten we alles. Heb geduld!