Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen met Samsung Galaxy View & iPhone 7

De wandelgangen met Samsung Galaxy View & iPhone 7
Dennis de Vries

Hoewel er op de IFA een tsunami aan gadgets is gepresenteerd, is er ook heel veel níet gepresenteerd. Dat is mooi, dan blijft er dus genoeg over om over te roddelen. Deze week waren er geruchten over Apple TV, Samsung’s enorme Galaxy View en…het allereerste iPhone 7 gerucht!

 

Apple TV wordt goedkoper haha nee hoor geintje

De nieuwe Apple TV wordt niet bepaald een koopje. Kun je tegenwoordig een Apple TV op de kop tikken voor minder dan zeven tientjes, binnenkort moet je voor de vierde generatie Apple TV $149 tot $199 lappen. Dat melden bronnen. Aan 9to5Mac. Daar krijg je wel wat voor terug trouwens. Zo zit Siri er in verwerkt en komt het apparaat met een nieuwe afstandsbediening. Ook wordt er een Appstore opgetuigd voor de nieuwe Apple TV.
Dus rennen naar de winkels, als je de goedkope oude versie nog wilt hebben? Nee hoor, de derde generatie Apple TV blijft ook nog te koop. Voor mensen die niet de volle mep willen betalen.

 

Samsung Galaxy View ‘gelekt’

samsung-galaxy-view
De IFA in Berlijn is doorgaans de plek waar geruchten komen te sterven. Producten die al maanden de ronde doen in het roddelcircuit van de techwereld, worden daar werkelijkheid. Maar niet als het aan Samsung ligt. Terwijl ze hun allang bekende Samsung Gear S2 aan de wereld lieten zien, gaven ze zelf ook even een slinger aan de geruchtenmolen. Tijdens de grootse presentatie van de smartwatch in Berlijn lieten ze ook wat plaatjes zien van een mysterieuze tablet (zie boven), de Samsung Galaxy View. Het zou gaan om hun eerste tablet met 18,4 inch beeldscherm, waarover al een tijdje gesproken wordt. Ergens in oktober weten we er meer over, tenzij er van alles lekt natuurlijk.
Grote vraag is dan: waarom? Het apparaat, met een Full HD resolutie, is vooral bedoeld om media te bekijken. Vandaar dat er ook een standaard achter op zit. Heb je je handen vrij voor popcorn en bier.

 

En jawel…het eerste iPhone 7 gerucht!

Komende week wordt de iPhone 6S gepresenteerd, maar laten we eerlijk zijn: daar weten we alles al over. Even geen Apple geruchten dus maar? Ha! Ha ha! Nee hoor, laat het doorgaans totaal niet betrouwbare Digitimes maar weer even wat ‘feitjes’ oprakelen over de iPhone 7. Het medium weet namelijk te melden dat Apple, vanwege productieproblemen met de huidige schermen, terugvalt op een oudere aanraak-technologie voor komende schermen. Die moet het mogelijk maken dunnere bezels te maken en een hogere resolutie te voeren.
iPhone 7? Serieus….too soon. Hou op. Nooit! Dit is belangrijk mensen. De iPhone 7 wordt beter en sneller en dunner en groter dus ook met meer resoluties en meer specs…en…en…het is de iPhone 7!