Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Nederlanders komen met websexgadgets

Nederlanders komen met websexgadgets
Bart
  • Op 13 februari 2014

Langeafstandsex heeft dankzij de uitvinding van de telefoon en met name de webcam een flinke boost gekregen, maar echt intiem is het nooit geworden. Daar wil de Nederlandse startup Kiiroo nu verandering in brengen. Ze komen met de ultieme websexgadgets: een dildo en vagina die via internet met elkaar in verbinding staan.

Een grote, glimmende zwarte staaf. De Kiiroo OPue lijkt op iedere andere dildo, met het enige verschil dat er acht sensoren zijn ingebouwd en – we zijn toch een techsite – een bluetooth-module. De sensoren pikken de binnenkant van de vrouw op (ik probeer het zo plastisch mogelijk te omschrijven) en versturen deze rauwe data razendsnel via bluetooth naar de computer, die in verbinding staat met een man aan de andere kant van de lijn.

 

Een gat in de markt dit.

Draadbreuk ziet een gat in de markt.

 

Voor de man aan de andere kant van de wereld is er de Kiiroo SVir, een soort worstenbroodje zonder worst. Die kan overigens wel zelf toegevoegd worden. Aan de binnenkant zitten acht ringen die los van elkaar bewegen in overeenstemming met de ringen van de vrouwelijke module. Zo krijg je toch een deel van de intimiteit mee die normaliter gevoeld wordt wanneer de daad in levende lijve wordt gevierd.

 

 

Sociaal platform
Wie denkt dat het stopt bij het animeren van de eigen geliefde heeft het mis. Kiiroo krijgt ook een social platform, een soort Hyves voor volwassenen. De site maakt het mogelijk om vrienden te maken, foto’s en video’s te delen en – mocht het allemaal heel gezellig blijken – intiem te worden. Want, zo beweren de makers achter de websexgadget, social media is vooralsnog alleen voor de oren en ogen, terwijl ‘fysiek’ contact cruciaal kan zijn voor het onderhouden van een relatie op lange afstand. Maar het kan ook prima werken voor scharrels en eendagsavontuurtjes.

Doneren
Het project is te volgen op de Kickstarter-variant IndiegogoOp het moment van schrijven staan er nog 22 dagen op de klok en is 30k van de benodigde honderdduizend dollar binnengehengeld. De eerste webdildo’s en cybervagina’s moeten in juli worden uitgeleverd. De mannelijke variant gaat 149 dollar kosten, terwijl vrouwen slechts 49 dollars kwijt zijn. Tegen de tijd dat ze uitkomen is Ger terug van zijn vakantie in Azië en heeft hij ongetwijfeld een aantal langeafstandsrelaties te onderhouden. We weten dus al welke redacteur van Draadbreuk vooraan staat om deze gadgets te testen…

 

Reacties

  1. jopperhe

    Is in het verleden al een keer geprobeerd. Die was wel iets minder elegant dan deze: http://www.easylife.org/fufme/index.html

  2. Frandroid

    voor die prijs heb ik een jaar aan sokken in de zeeman