Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

“Interview” over Archos Gamepad 2

Ger
  • Op 8 oktober 2013

We hadden het er in onze rubriek ’t Wereldje al even over. Archos presenteerde op Presszone, een kleine gadgetbeurs voor journalisten, een nieuwe tablet. De Archos Gamepad 2 moet een ultieme gaming-experience opleveren, doordat het apparaat bemeten is met tal van Playstation Vita-achtige knoppen.

Qua specificaties, functionaliteit, prijs of beschikbaarheid is er alleen helemaal niets bekend. Sterker: de Gamepad 2 bestaat officieel nog niet eens. Toch kreeg Hans Schinkel, Managing Director Nederland van Archos, het voor elkaar meer dan twee minuten vol te kletsen nadat wij in onze rubriek ‘Draadbreuk Maakt Het Zich Er Makkelijk Vanaf‘ hem de meest obligate en journalistiek totaal onverantwoorde vragen stelde. Zonder dat hij ook maar een specificatie of functie daadwerkelijk noemde. Vinden wij knap.

Update: Hij is er!

Hij is er hoor, die Archos Gamepad 2. Zojuist rolde er een keurig persbericht ons email-adres binnen. De gamingtablet gaat 199 euro kosten en heeft onder meer een quad-core processor, een 7 inch IPS HD-scherm en 2 GB RAM. Dit alles draait op Android 4.2 Jellybean.

Standaard staan er al een aantal games op de Gamepad 2, waaronder Asphalt 8 Airborne en Modern Combat 4. Niet genoeg? Archos heeft haar eigen Gamepad GameZone Applicatie voor geïnstalleerd, waar 1 miljoen games geselecteerd uit de Google Play Store in staan. Hoef je zelf dus niet meer te zoeken (alhoewel, 1 miljoen…)

Draadbreuk heeft uiteraard een reviewexemplaar aangevraagd. We houden jullie op de hoogte!