Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Bizar verhaal: Samsung Galaxy Mega bulletproof

Bizar verhaal: Samsung Galaxy Mega bulletproof
Ger
  • Op 3 augustus 2014

Een Samsung Galaxy Mega. Daar worden we normaliter niet warm of koud van. Een gigantische telefoon met heel matige specificaties. Wat heb je daar nu aan? Het antwoord is gegeven door een Taiwanees. Bij een gunfight bleek de telefoon zijn leven te hebben gered door bulletproof te zijn. Hoe bizar?

Wat is het verhaal: twee Taiwanezen hadden heftige ruzie naar aanleiding van een portemonnee. Taiwanees X dacht dat Taiwanees Y de portomonnee namelijk gestolen had. En dat was voor Taiwanees X natuurlijk reden om zijn pistool te trekken en er op los te schieten. Normaliter kan dat vrij effectief en dodelijk zijn, maar niet deze keer.

Kogelvrij vest

Taiwanees Y had namelijk een Samsung Galaxy Mega in zijn borstzak. En die pareerde de kogel als zijnde een kogelvrij vest, aldus BGR.com. De man had op een schrammetje na, nergens last van. De Galaxy Mega is helaas wel overleden.

Misschien lijkt dit wel verdomd veel op een Broodje Aap-verhaal, maar bovenstaande afbeelding doet wel anders vermoeden…

Reacties

  1. Eenmothafuckingkaasschaaf

    Ik las ooit eens dat een borstimplantaat van een vrouw tijdens een schietpartij haar leven had gered. De kogel bleef zitten in haar borst en had zo haar hart niet geraakt. Dit hebben ze nog uitgetest (niet op een echte vrouw) en het bleek onmogelijk te zijn.
    Conclusie: niet alles op de interwebz is waar 😉