Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (47) met een Samsung Game-monitor

Ger
  • Op 4 augustus 2014

Het is alweer maandag, en dus is het tijd voor een nieuwe Uitbuiken, het gadgetprogramma van Draadbreuk. Althans, dat zetten we hier normaal neer. Feit is dat wij ook weleens op vakantie gaan. Niet getreurd, Ger heeft een paar dagen eerder keurig een editie opgenomen. Daarin: een Samsung game-monitor en iPhone 6 gokjes.

Het is slecht weer in Utrecht. Het onweert, het plenst en dus is er alle reden om gewoon lekker binnen te zitten. Een potje gamen bijvoorbeeld. Samsung heeft daar nu een nieuwe computermonitor voor gelanceerd. De – nou komt een productnaam die jullie nooit zullen onthoudenLS24D590PLX LED monitor is helemaal gericht op het spelen van games op de PC. De led-monitor heeft daarvoor zelfs een speciale knop. Druk die in en beeldinstellingen zijn automatisch geoptimaliseerd voor een potje CoD of World Of Warcraft. Hoe dat in de praktijk werkt? Check Uitbuiken!

De game monitor van Samsung heeft een adviesprijs van 199 euro.

In het nieuws komen…. ehh komt niets langs. Uitbuiken numero 47 – NIET 48, GER! – is zoals gezegd en geschreven iets eerder opgenomen en ja, dan gaat nieuws verslaan vrij moeilijk. Wel doet Ger wat iPhone 6-voorspellingen. Hij is slechts een week weg, maar gokt dat er weer meer geruchten de revue gaan passeren. Alleen jullie weten of hij gelijk heeft.

Tablet en smartphone vernieuwingen

Interessanter is de discussie die hij met jullie wil voeren. Bij Draadbreuk zien wij dagelijks alle nieuwe innovaties op het gebied van smartphones en tablets. Alleen: zijn die er nog wel? Browsen, apps downloaden, agenda bijhouden, films kijken, muziek luisteren, foto’s maken, communiceren – er is eigenlijk niet meer iets wat wij kunnen bedenken wat er op (nieuwe) mobiele apparaten ontbreekt.  Anders gezegd: wat zou je nog met een smartphone of tablet willen doen, dan wat je nu al kunt?

Dat vragen wij ons dus af. Weten jullie een briljante toepassing? Laat het weten en wellicht komt het langs in een video of uitgebreide blog.

Tot volgende week!