Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De LG G4 in 7 (officiële) video’s

De LG G4 in 7 (officiële) video’s
Dennis de Vries

Op 28 april is het zover, dan presenteert LG zijn nieuwe smartphone, de LG G4. Dat zou normaal iets om naar uit te kijken zijn, ware het niet dat LG zelf zo ongeveer alle details prijsgeeft die nog niet gelekt zijn. Hun Koreaanse Youtube-account staat in ieder geval vol met teaser-filmpjes die een goed beeld geven van wat we kunnen verwachten. Strak leer en harde specs. Precies zoals we graag zien.

De afgelopen weken plaatste LG regelmatig teasers op internet om ons lekker te maken voor de opvolger van de LG G3. terugkerende thema’s waren de camera, de leren behuizing en het QHD-beeldscherm. En zoals het LG betaamt zitten er weer gekke knoppen op de achterkant.

LG G4 video’s

 

LG G4 in het leer. Niets voor vegans dit.

 

Groothoeklens en manual cameracontrols. I Like

 

Very high-tech allemaal, zo’n Quantum IPS QHD-display

 

Dit is een fotograaf die betaald krijgt om de LG G4 te gebruiken

 

Nog meer QHD, olé-olé

 

LG’s UX 4.0 op de LG G4 belooft weer een mierzoete bende te worden

 

Tot slot: wazig filmpje over hoe scherp de camera wel niet is

 

 

LG G4 binnenkort gepresenteerd

Als we eerdere lekken en geruchten moeten geloven, wordt de LG G4 voorzien van een Snapdragen 810 octa-core processor, heeft hij 3GB aan RAM en krijgt de camera een resolutie van 16 of 20 megapixels. Verder wordt er gefluisterd dat het IPS-display een lichte kromming heeft, iets minder dan de LG G Flex 2. Volgende week, op 28 april, wordt het toestel gepresenteerd en weten we eindelijk waar we nou echt aan toe zijn. Hoezee.

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Hm, je kan nou niet echt zeggen dat dit toestel een verassing word.
    Ben best enthousiast. Dat leer ziet er classy uit, hopelijk voelt het nou een beetje echt. Ben benieuwd wat LG in petto heeft, ook al is het grootste deel natuurlijk al bekend.