Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Alles wat er mis was met de Samsung Galaxy S6 lancering

Alles wat er mis was met de Samsung Galaxy S6 lancering
Dennis de Vries

We gaan weer even mierenneuken over kleine versprekingen, valse beloftes, gekke uitdrukkingen en andere ongein die ons opvalt. Vorige week legden we de Huawei P8 lancering onder het vergrootglas, deze week gaan we anderhalve maand terug in de tijd, naar Samsung UnPacked 2015, waar de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge werden gepresenteerd. Was deze preso zonder zondes?

 

Video: Alles mis met de Samsung Galaxy S6 lancering

 

Aaah, presentaties van technologiebedrijven. We zouden er een boek over kunnen schrijven. Misschien dat we dat ooit nog wel eens doen. We zijn de hele wereld over geweest om gadgets van allerlei pluimage uit de binnenzakken van CEO’s getoverd te zien worden. Dat vinden we altijd tof en we voelen ons bevoorrecht dat we daarvoor uitgenodigd worden. Maar als je maar genoeg van die presentaties ziet, gaan er ook bepaalde zaken opvallen. En als je één presentatie vaak genoeg kijkt, gaan er nog meer zaken opvallen.

>> Check ook: Alle missers tijdens de iPhone 6 en Apple Watch lancering!

Dat deden we eerst al met de Huawei P8. Maar we zijn niet eenkennig. Ook Samsung is niet perfect. En dat geldt vast ook voor de vele andere fabrikanten die binnenkort hun nieuwe producten gaan presenteren. We kijken er nu al naar uit.

 

Meer over de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge?

>> 5 redenen waarom wij de Galaxy S6 Edge een geweldige telefoon vinden

>> Eerste indruk: Samsung Galaxy S6 Edge (video)

>> Kan de Samsung Galaxy S6 stuk?

>> Specs-battle: Samsung Galaxy S6 vs. HTC One M9