Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Extra rappe Samsung Galaxy S5 gelanceerd

Extra rappe Samsung Galaxy S5 gelanceerd
Ger
  • Op 23 oktober 2014

Samsung introduceert de Samsung Galaxy S5. Huh? Die is er toch al? Klopt. Maar de Samsung Galaxy S5 4G+ niet. En dat is een Samsung Galaxy S5, maar dan met extra snel 4G. De theoretische downloadsnelheid bij 4G+ bedraagt 225Mbps, waar dat eerst 150Mbps was. De nieuwe Galaxy S5-variant is vanaf eind oktober verkrijgbaar in Nederland.

De Galaxy S5 4G+ is verder volstrekt identiek aan de reguliere Galaxy S5. Dat betekent: een Full HD-display, een stof en spatwaterbestendige behuizing en een rappe processor. De Galaxy S5 heeft 16 GB intern geheugen dat kan worden uitgebreid tot 64 GB met MicroSD.

Voor het geval dat jullie niet meer weten om welke telefoon het gaat – dat kunnen we ons overigens maar moeilijk voorstellen, maar toch – hieronder een oude aflevering van ons tech- en gadgetprogramma Uitbuiken waar we het ding eventjes haarfijn onder de loep nemen. En mocht je twijfelen om deze Samsung Galaxy S5 te kopen? Draadbreuk schreef een fijn artikel met vijf (ietwat onredelijke) Samsung Galaxy S5-ergernissen.

De 4G+-variant van de Samsung Galaxy S5 is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 599 euro.

Hamvraag: hebben jullie eigenlijk al een abonnement met 4G-ondersteuning?