Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Hoeveel smartphones ken jij? Doe de quiz!

Galaxy S6 Edge
Bart
 • Op 10 juni 2015

Het is niet alsof je vandaag iets nuttigs te doen had, toch? Je hebt je Facebook-feed al tien keer gerefreshed, 9GAG uitgelezen en Uitbuiken drie keer bekeken. Dan is het nu tijd om even je hersenen aan het werk te zetten. Jij denkt wat te weten van smartphones? Laat maar eens zien dan.

Jazeker, Draadbreuk heeft een quizje gemaakt. We gaan jullie smartphone-kennis eens testen. Want in de comments komen jullie lekker bijdehand over, maar nu is het tijd om het te bewijzen. Het concept is simpel. Je krijgt tien fotootjes te zien, aan jou om te zeggen welke recente smartphone er op het plaatje staat.

Zo simpel kan het zijn. Aan het eind krijg je te zien hoeveel je er goed en fout had. Had je er tien van de tien goed? Dan mag je jubelen in de comments over hoe hard je heerst. Minder dan tien goed? Ga je schamen. Of ga terug naar start om ‘m nog een keer in te vullen, om vervolgens alsnog tof te kunnen doen in de comments.

Smartphonekenner? Doe de quiz!

We hebben het overigens niet al te gemakkelijk gemaakt. Een Galaxy S6 haalt je grootmoeder er ook nog wel uit. Er komen wat obscure merken en types voorbij en er zitten wat instinkers tussen. Maar wees gerust: als je Draadbreuk een beetje trouw volgt, dan heb je het allemaal eens voorbij zien komen. Kortom; veel succes!

 

Quiz: Draadbreuks grootse, meeslepende smartphone-quiz

Reacties

 1. IkBenBrian

  Pfff. Alleen de laatste vond ik wel moeilijk, die had ik als enige fout. Ik wist wel dat het die hele goede telefoon was, maar niet welke 😛

  • Draadbreuk

   Prima score hoor!

 2. Draadbreuk

  We hebben er nog wel een video over gemaakt tijdens het MWC!

 3. Ricurry

  Smartphone Hipster, een OnePlus One is voor jou gesneden koek. <— Die heb ik!

 4. Broodje Kaas

  Alles goed! Twijfelde alleen over de draaibare camera – ik was er niet zeker van wie dit als eerst had. Heb overigens geen interesse bij een baan bij Tweakers :).

 5. Kok Pol

  Ik had alleen de laatste fout. Maar voor een 13 jarige vind ik dat hartstikke goed. De andere waren best makkelijk.

 6. stijn v brummelen

  Jaja