Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Moto G 2015 gepresenteerd: lekker veel voor lekker weinig

Moto G 2015 gepresenteerd: lekker veel voor lekker weinig
Dennis de Vries

We leven in een gekke wereld met allemaal verwarrende tijdszones. Zo kan het gebeuren dat techmedia in New York, London en Nederland nog in de rij staan voor het launchevent, terwijl Motorola ‘m op hetzelfde moment in India gewoon alvast presenteert. Dit is de Moto G 2015 dan écht.

 

Moto G 2015 verrast niet

Heel veel verrassingen zijn er eerlijk gezegd niet. Het is de derde generatie Moto G en net als zijn voorgangers is het toestel weer bijzonder goed uitgerust, terwijl hij niet heel veel geld kost. En hij komt er in allerlei vrolijke kleuren. Moto Maker, de online dienst waarmee je zelf je Motorola-toestel kunt samenstellen en customizen, is helaas nog niet live in Nederland. Ook in India niet, dus daar kun je kiezen uit een keur aan verwisselbare covers.

De Motorola Moto G 2015 draait op Android 5.1. Daat heeft Motorola zelf wat software aan toegevoegd. Motorola-gebruikers zullen wel bekend zijn met zaken als Moto Display, voor het weergeven van meldingen en Quick Capture om snel fotootjes te maken. Voor dit toestel is daar ook Chop Twice aan toegevoegd. Twee keer schudden zet de LED-flits aan. Toffer dan dat wordt het niet, vrees ik.

 

Motorola Moto G 2015 specs

 1. Beeldscherm: 5 inch HD
 2. CPU: Snapdragon 410, 1,4Ghz
 3. Opslag: 8GB/16GB + MicroSD
 4. RAM: 1GB/2GB
 5. Camera: 13MP + 5MP
 6. Waterbestendig, ipX7
 7. Accu: 2740mAh
 8. 4G
 9. OS: Android 5.1.1

moto-g-specs

Motorola Moto G 2015 kopen?

Het duurt nog een goed uur voordat de Moto G 2015 in Nederland gepresenteerd dus naar de Nederlandse prijzen en beschikbaarheid is het nog even gissen. In India het toestel in ieder geval vanaf morgen verkrijgbaar voor omgerekend € 169 voor de 8GB versie en €184 voor de 16GB versie. Prima prijsje, toch?
Inmiddels is de Moto G 2015 ook in Nederland officieel gepresenteerd. Prijs? Vanaf € 199. Nog steeds een prima deal, maar iets minder prima dan we eerst dus hoopten. Morgen (29 juli) kun je ‘m al krijgen.

 

Video: Promo van de Moto G 3rd gen

 

Via: AndroidCentral

Reacties

 1. IkBenBrian

  Hmmm, *maakt scherm kapot van moto g (2014)*, Deze is voor mij, puur om de waterdichtheid. Ik mis in dit artikel wel wat info over de moto maker…

  • Dennis de Vries

   Moto Maker is toch nog niet in Nederland jonguh.

  • IkBenBrian

   Oja, kutzooi. Ik dacht dat het wel in Nederland kwam, maar weer voor die vunzige Amerikanen. Hoe is het mogelijk?!