Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dansen in de regen met de Galaxy S6 Edge [video]

Dansen in de regen met de Galaxy S6 Edge [video]
Ger
  • Op 3 juli 2015

Le Grande Depart, de start van de Tour de France, is dit jaar in Utrecht. En dat is natuurlijk alle reden voor een feestje. In de stromende regen ging een dj helemaal los op het bekendste plein van de Domstad: Neude. Wij legden het vast met een Samsung Galaxy S6 Edge.

 

Le Grand Depart 2015: Neude

Praktijk

Het was een uitdaging om de nodige mooie shots te draaien met de Samsung Galaxy S6 Edge tijdens dit gekke evenement. Los van alle dronken mensen en net iets te verveelde corpsmeisjes die je een fatsoenlijk kader belemmeren, was er vooral een praktisch probleem: de S6 Edge is niet waterdicht. En dus kwam het met regelmaat van de klok voor dat er per ongeluk een functie aan / uit werd gezet tijdens het maken van een shot doordat er een druppel op het scherm terecht kwam.

>> Lees hier: 5 redenen waarom de Samsung Galaxy S6 Edge je volgende smartphone moet zijn.

Andere zaken die opvielen tijdens het maken van deze video:

  • De Samsung Galaxy S6 Edge heeft, zeker in moeilijke lichtomstandigheden, vaak moeite met scherpstellen. Soms duurt het enkele seconden voordat de focus correct is.
  • De kleuren van de S6 Edge zijn behoorlijk natuurgetrouw te noemen, al valt wel op dat bij hoge contrasten de camera soms moeite heeft met het vinden van de juiste witbalans.
  • Het idee van Samsung om via de home-button direct de camera te laten starten is slim. Er zitten best veel spontane en gekke shots in deze korte video en dat lukte doordat de camera zo ontzettend snel opgestart wordt. Erg fijn.
  • Dronken Utrechters dansen best idioot. En een scootmobiel blijkt lang niet altijd echt functioneel.

foto4_s6edge

Ook een feestje bijwonen tijdens Le Grand Départ? De Tour is nog tot en met zondag in het bruisende Utrecht. Waar je dan precies moet zijn? Overal en nergens. De hele stad zit vol met evenementjes. Waarschijnlijk nog leuker dan deze en bovendien met beter (veel beter) weer.