Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Geld te veel? Koop een iPhone 6S van 180.000 euro

Geld te veel? Koop een iPhone 6S van 180.000 euro
Afdeling Commercie

Het zal je niet ontgaan zijn, in september verschijnt de iPhone 6S. Ook aan de nieuwe telefoon van Apple zal weer een pittig prijskaartje hangen. Het goedkoopste model neemt waarschijnlijk een hap van 699 euro uit je budget. Maar het kan veel gekker. Als je echt te veel geld hebt kan je ook een som van 180.000 euro neertellen om de nieuwste smartphone van Apple in je bezit te krijgen.

Het is een flinke bom duiten, maar voor dat geld krijg je wel echt wat. Bij de jongens van Brikk kan je terecht voor extreem luxueus gepimpte iPhones. Vorig jaar bracht dit bedrijf al een iPhone 6 op de markt van 24-karaarts goud. Dit jaar doen ze het dunnetjes over met de iPhone 6S. Hun duurste model is nu ook nog eens volgeplempt met diamanten, veel bling blinger dat dit wordt het niet.

Brikk biedt je extreem luxueus gepimpte iPhones

Als 180.000 euro je net wat te veel is kan je bij Brikk ook terecht voor wat meer eenvoudige modellen. Voor het luttele bedrag van iets meer dan 7.000 euro mag je een bescheiden iPhone 6S tegemoet zien die is uitgevoerd in rosé goud, geel goud of platina. Iets minder bling bling, maar je kan er toch prima mee thuis komen als je een sucker bent voor alles wat blinkt en duur is.

Je kan nu al bestellen!

Hoewel de nieuwste iPhone nog gepresenteerd moet worden, kan je de iPhone 6S nu al bestellen bij Brikk. Hiervoor moet je een aanbetaling doen van tussen de 2.500 en 25.000 dollar. Maar je mag het bedrag ook in één keer ophoesten. Daarna moet je even geduld hebben. Je ontvangt je hysterisch dure iPhone vier à zes weken na de lancering van de iPhone 6S.