Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Bonus-video (#93,5): GoPro Hero4 Session, nepnieuws en games

Bonus-video (#93,5): GoPro Hero4 Session, nepnieuws en games
Dennis de Vries

Afgelopen maandag kregen we het niet voor elkaar om de opgenomen video ook daadwerkelijk online te krijgen. Technische malheur all over the place. Maar inmiddels schijnt de zon weer, kan er weer gelachen worden en beter nog: we kunnen weer uploaden. Dus wilden we deze video niet onthouden.

Je hebt van die dagen dat alles mis gaat. Dat je met je schone sokken in een natte plek in de badkamer stapt. Dat je bij het eten van een bord soep de lepel kopje onder schuift en onbruikbaar wordt. Dat je net een lekker plekje in de bus hebt gevonden en er bij de volgende halte een stel ouwe vellen instapt waardoor je je gedwongen voelt om op te staan. Van die dagen dat je er ’s ochtends achter komt dat je telefoon wel in de lader zat, maar je lader niet in het stopcontact. Gewoon, kutdagen dus.

Poep

Dat hadden wij afgelopen maandag. Zo’n dag dat alles wat je aanraakte prompt stopte met werken. Als een soort omgekeerde Koning Midas veranderde alles wat we aanraakten in poep. Figuurlijk gesproken dan. Internet kapte er voor langere tijd mee, Windows liep te bokken, HDD’s draaiden door. Enfin, je kon het afgelopen maandag allemaal zien, keurig uitgelegd door Ger himself.

Bonus video dan maar?

Maar ondertussen stond wel alles er op en was het keurig geknipt en geplakt tot een goede 10 minuten aan materiaal. Wat doe je dan als je weer internet hebt? Op een holletje naar je favoriet pr0n-site die je hebt moeten missen, om daarna de volledige Netlfix-catalogus te binge-watchen terwijl Spotify op de achtergrond streamt Nou, dan gooi je die video alsnog even op Youtube.

Het is zondag, we hadden ‘m toch liggen. Zie het als een stukje bonus-content. Morgen nieuw spul. Als alles goed gaat tenminste.

 

Video

Reacties

  1. albertams

    Heb jij geen 3G/4G op je telefoon Dennis ?

  2. Thdre1959

    Your customers do not pay you for imitation. Get something original for us. Cube is already available with Polaroid and Polaroid Cube comes in $99 only