Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

VIDEO: ‘High-end smartphones zijn inderdaad weggegooid geld’

Dennis de Vries

Dat was nogal een stelling, vorige week. Na het gebruik van de goedkope Samsung Galaxy Core smartphone kwam Ger erachter dat hij daar prima mee uit de voeten kon. Als dat zo is, waarom zou je dan nog heel veel geld uitgeven voor een dure high-end smartphone? Daar ging de stelling dan ook over. Jullie reageerden en stemden; dit is de uitkomst.

Volgens de poll geeft de meerderheid liever een klein beetje geld uit aan een Samsung Galaxy Core, dan aan een dik, vet, ultramodern, alleskunnend monster van een toestel. Heel eerlijk: daar sta ik best van te kijken. Goed, de poll liet ook weinig ruimte voor compromissen. Een toestel als de Oneplus One (foto bovenaan), vandaag gelanceerd, blijkt high-end specificaties en een zacht prijsje prima te combineren. Gelukkig was er in de comments genoeg ruimte voor nuance. In bovenstaande video wordt even uitgebreid een overzicht gegeven van het sentiment onder jullie, onze bezoekers. En vergeet niet, over de uitslag kan gecorrespondeerd worden. Jullie weten de weg.

Vrijdag een nieuwe stelling!

Reacties

  1. Raoul

    Eerste

  2. Dexter

    Ik ben het met de stelling eens. Zeker de laatste 2 jaar vind ik high-end toestellen nog weinig innoverend. Ik hoop dat jullie de Oneplus one gaan reviewen. Ziet er interessant uit!