Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (12) met iPhone 5s en Google Nexus 5 en drones

Ger
 • Op 2 december 2013

Hallo? Zijn we goed te verstaan? Ja? Mooi. We hebben onze audio-apparatuur even goed nagekeken zodat we ditmaal wel goed te horen zijn. En dat is maar goed ook, want er is veel om te vertellen. We noemen een iPhone 5S. Een Nexus 5. Een stelling over Playstation en vliegende robots. Het is maandagavond, rond 19:00 uur. Dit is dus Uitbuiken!

 • Vorige week vonden we de iPhone 5C op de deurmat, deze week checken we even zijn ‘grote’ broer de iPhone 5S. We zijn gezegend met de goudkleurige versie en eerlijk is eerlijk, die is een stuk mooier dan we in de eerste instantie hadden verwacht. Wat is er nog meer tof aan dit toestel? Ger doet het even uit de doeken.
 • Maar uiteindelijk gaat het allemaal om wie de grootste heeft en dus mag Dennis daarna vertellen over hoeveel inch die van hem heeft. Het zijn er vijf. En we hebben het hier over smartphones. Sinds deze week loopt hij rond met de Google Nexus 5, maar daar over later deze week meer.
 • Groot nieuws deze week. Dennis heeft een keertje gelijk. Een halfjaar terug zei hij iets over de Nokia Lumia 520 en dat blijkt nu inderdaad waarheid geworden. Dat moeten we allemaal weten dus. Verder is de PS4 gejailbreakt, kun je Nexus-toestellen van het pad af brengen met was sms’jes en kun je Fujitsu-notebooks niet met een afgehakte hand ontgrendelen.
 • Amazon belooft vliegende robots. Als het aan de hoge baas van de webwinkel ligt worden kleine pakketjes binnen het half uur (!!) bezorgt door drones. De voordelen zijn duidelijk, maar Ger en Dennis zien ook wat praktische bezwaren.
 • Eensgezindheid omtrent de stelling van afgelopen vrijdag. “De PS3 kan prima nog een tijdje mee“, zo stelde Draadbreuk. En inderdaad, jullie zijn het daar grotendeels mee eens. Sommigen gaan zelfs nu pas over tot aankoop van deze spelcomputer. En de grootste tegenstanders zijn geen PS4-fanboys, maar willen iedereen aan de PC-games hebben.
 • Opmerkingen? Vragen? Liefdesverklaringen? Haatmail of ordinaire spam? Vond je het geluid te goed? Heb jij een grotere? Iets anders op je lever? Laat het lekker in de comments achter, of mail even naar uitbuiken@draadbreuk.nl

Tot volgende week!

Reacties

 1. memberobject

  zo’n drone is wel tof als je een dvd, boek of game wil en je wilt hem snel binnen een half uur dmv een postcodecheck kijk je even of het ook beschikbaar om te bezorgen via een drone

  iemand bestuurd het op afstand anders is het erg moeilijk misschien bezorgd die je pakketje op het dak of zo.. haha…

  ik denk dat dit een mooie oplossing is voor mensen die op het boerenland wonen

 2. stijn v brummelen

  Eerst zeggen jullie dat het een probleem is van de Nexus 5 dat het geheugen niet uitbreidbaar is en dat er geen SD card slot is, maar bij de iPhone is hetzelfde probleem er natuurlijk. Heb Nexus 5 ook en vindt de batterij bij intensief gebruik tegenvallen.