Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (24) met het Mobile World Congress

Bart
 • Op 24 februari 2014

Maandagavond, zeven uur. We hebben de magnetronhap weer achter de kiezen, dus tijd voor Uitbuiken! Vandaag de eerste Uitbuiken Speciaal, zonder uitjes en curry, maar wel met een vette laag mayo. We gaan het namelijk hebben over al het lekkers van het Mobile World Congress.

Je hebt The Matrix weleens gezien toch? Nou, zo voelen we ons nu een beetje. Omdat Ger zo nodig met zijn ballen op het strand wil liggen in Zuidoost-Azië (serieus, wat is er mis met Vlieland?) en de aankomende weken dus alleen maar plaatjes van drank en strakke kustlijnen Twittert, hebben we alvast wat speciale edities van Uitbuiken opgenomen. Vanavond de eerste in deze serie, over het Mobile World Congress in Barcelona.

Het probleem is alleen dat het MWC al in volle hevigheid is losgebarsten, terwijl Uitbuiken een tijd geleden is opgenomen. Jullie hebben al onze artikelen over nieuwe telefoons van A tot Z gelezen, maar Dennis en Ger weten in de video nog van niks. Pak dus snel pen en papier en noteer maar even in hoeverre de vuige roddels over bijvoorbeeld HTC en Sony die in Uitbuiken worden besproken daadwerkelijk kloppen. We horen het wel in de reacties!

En heb je nog niks gelezen? Kijk dan eerst Uitbuiken en lees daarna al onze stukken over het Mobile World Congress. Als je HIER klikt (HIER mag ook) staan ze allemaal netjes op een rijtje. En wist je trouwens al dat je met WhatsApp over een paar maanden ook kunt bellen? Nee? Klik dan HIERRRR en je bent helemaal op de hoogte.

Tot volgende week!

Reacties

 1. Appenstaart

  gaan jullie niet naar het mwc? crisis?

  • Dennis de Vries

   Crisis? Nee man. We waren nog niet klaar met ons geld te tellen. Dus gingen we het niet redden. We slaan een jaartje over.

 2. BroodjeKaas

  Maar één camera aan de achterkant van de nieuwe HTC One, Dennis.. Echt? Ik kan me haast niet voorstellen dat de renders van Evleaks ernaast zitten (vorig jaar bleek zijn informatie over de One ook te kloppen). Helaas moeten we nog een maandje wachten voordat HTC de nieuwe One zal presenteren. De Samsung Galaxy S5 is nog niet gepresenteerd (pas over een half uur), maar toch al uitgelekt. Wederom een groot plastic monster, maar nu met vingerafdruk-lezer, gaatjes aan de achterkant en een iets minder lelijke versie van TouchWiz. Hopelijk wordt de Galaxy S5 Plus, waarover druk gespeculeerd wordt, ook gepresenteerd – en hebben ze daarop wel hun best gedaan. En Alcatel heeft ‘nog maar’ 5 toestellen gepresenteerd, maar er schijnt ook nog een tablet te komen (en 3 Firefox-OS telefoons). En zoals jullie al voorspelden is Sony inderdaad op de proppen gekomen met een nieuwe Xperia Z (en tablet): eigenlijk had het oorspronkelijke model al zo moeten zijn, maar al met al is het best een fraai toestel. Last but not least: waar blijven alle kekke wearables?