Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (3) met Lumia 1020, Xperia Z1 en Jaap Stronks

Dennis de Vries

Elke maandagavond, vaste prik: Ger en Dennis nemen de laatste ontwikkelingen in de wondere wereld van de tech even met je door. Nieuwe toestellen, een online strateeg op dievenjacht en uiteraard onenigheid. Dus laat de afwas staan, schuif gezellig aan voor ‘Uitbuiken’.

  • Vorige week mochten we weer even de deur uit. Eerst om kennis te maken met de Nokia Lumia 1020; eindelijk die geweldige 41 megapixel camera op een Windows Phone-toestel. Maar we maakten ook kennis met de Sony Xperia Z1. En ook daar ging het om de camera. Sony’s 20.7 megapixel camera is schijnbaar ontzettend goed. Dat maken wij wel uit, we gaan er eens lekker mee aan de slag.
  • Kort nieuws, met ditmaal een positief bericht over Samsungs ChatOn. We doen er vaak lacherig over, maar de Whatsapp-killer heeft toch al 100 miljoen gebruikers. Er komen advertenties in de Gmail-app van Android, zo ontdekten de heren van Android Police. En ’s lands bekendste online strateeg deed live verslag van een manhunt naar een gestolen iPhone, die niet gestolen bleek te zijn.
  • U vraagt, wij antwoorden. Vragen die worden achter gelaten op de site, op Youtube, op Twitter of in de mail (uitbuiken@draadbreuk.nl) gaan we in de uitzending beantwoorden. Bij voorkeur over tech, zoals de meeste vragen. Maar mocht je willen weten of we kunnen zwemmen….nou, dan hebben we daar ook antwoord op. We zijn de kinderachtigste niet.
  • Als Nokia Lumia-telefoons met Android had gemaakt, waren ze nu nog marktleider geweest“. Dat was de stelling die we vorige week poneerden. “Onzin”, zegt Dennis. “Eens” zegt Ger. Ook in de reactie’s onder de stelling waren de meningen verdeeld, maar genuanceerd. Dat zien we graag. Een nieuwe stelling komt in de loop van de week online, we zijn benieuwd naar wat jullie te melden hebben!

Tot volgende week!

Reacties

  1. Ruben de Boss

    Terwijl Dennis zit te haten op de life tiles lijkt de interface van de site er wel behoorlijk op :pp