Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (42) met LG G Watch en een Android-phone battle!

Ger
  • Op 30 juni 2014

Wat zeg je? Zien Ger en Paul er een beetje brak uit, ja? Kan kloppen wat het was na de voetbalwedstrijd van gisteravond nogal een feestje. Maar vandaag is het gewoon weer maandag en dt kan maar één ding betekenen: een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Met vandaag: smartwatches, nieuwe gadgets en de vraag der vragen: welke smartphone is er momenteel het beste?

Smartwatches galore!

Vorige week was Google I/O, de ontwikkelaarsconferentie van de zoekmachinegigant. Daar zagen we onder andere Andoid voor smartwatches. Tijd voor Draadbreuk om er dieper op in te gaan, want Ger zag onlangs de LG G Watch, Paul liep een maand met een Samsung Gear om zijn arm en Dennis besteedde vorige week de Stelling Van De Week eraan.

Gadgets vliegen om de oren

Altijd leuk: nieuw spul op de redactie om mee te spelen. We geven even een heel korte preview van een neiuwe camcorder van Sony Die Ger kreeg opgestuurd en de LG K Zoom wordt ook even ter hande genomen. En zoals altijd denkt Paul dr weer het zijne van…

De beste smartphone van het moment

Ook het probleem dat je door de smartphones het bos niet meer ziet? Geen nood: de jongens bespreken vandaag welke smartphone er op dit moment het beste is. En zij kunnen het weten, want Op de redactie van Draadbreuk kwamen de vlaggenschepen allemaal al een keer voorbij. De LG G3, de Samsung Galaxy S5 of de HTC One M8: welke wint? Een tipje van de sluier: uiteindelijk draait het voor een groot gedeelte om user interface en gebruiksgemak… Dit en meer zie je vandaag in Uitbuiken. Tot volgende week!

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Ik blijf de One M8 toch de winnaar vinden. Design blijft het mooist en de speakers zijn geweldig. QuadHD vind ik ook maar een gimmick. Beter een mooi full HD scherm dan een matig quadHD scherm.

  2. janik p

    Ik mis de sony xperia Z2 in jullie vergelijking. Waarom hebben jullie die ook niet vergeleken met de andere toptoestellen. Allaboutphones zegt bijvoorbeeld dat die smartphone de beste high-end smartphone is als je het overall bekijkt.