Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (45) met Sony Xperia Z2 en Tablet, Blackberry en Yo

Paul Gersen

Potverdorie, wat was het heet op de burelen van Draadbreuk. Met de ventilator op het hoofd gericht en de flessen water binnen handbereik gingen Ger en Paul, gewapend met nieuwe gadgets en vers nieuws, toch gewoon zitten voor een nieuwe aflevering van Uitbuiken. The show moet tenslotte gewoon doorgaan. Met de pareltjes op de kop is dit editie 45! Met deze week:

Sony Xperia’s onder de kraan

Altijd feest, nieuwe gadgets over de vloer. Ger mocht deze week lekker met de Sony Xperia Z2 en Z2 Tablet spelen. Fijn als je in deze hitte een waterballet wilt starten, want ze zijn waterdicht. Ger nam de smartphone ook even mee naar nogal een raar feestje, waar hij de boel in 4K probeerde vast te leggen.

Blackbery’s nieuwe foon en Doom!

Natuurlijk behandelen de boys ook even het laatste nieuws. Zo nemen ze de in september verwachte Blackberry Passport al even bij de kladden. Je weet wel, met dat vierkanten scherm. Paul en Ger zijn sceptisch. Niet over de aangekondigde nieuwe versie van übershooter Doom! De eerste beelden zijn opgedoken en dat doet de jongens denken aan hun eigen gamejeugd. En natuurlijk is er weer een iPod-roddel: iets met schuurpapier.

Yo!

Ze gaan ook nog even in op de Stelling Van De Week. Die ging over Yo, de app die bijna niks doet maar retepopulair is en bakken met geld binnensleept. Er werd bij een nieuwe investeringsronde liefs anderhalf miljoen dollar opgehaald. Das heul veul! Waar wordt dat dan in geïnvesteerd, vraagt Paul zich af? En jullie hebben ook wel een mening, zo blijkt…

Tot volgende week!