Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (46) met falende meuk

Ger
 • Op 28 juli 2014

Een falende Fire Phone. Een falende tabletmarkt. Hoop gefaal deze week in Uitbuiken. Maar daardoor is de uitzending misschien wel leuker dan ooit. Aflevering 46: tot uw dienst.

Met het woordje ‘faal’ alleen kom je vaak nergens en dus brengen Ger en Paul vandaag wel de nodige duiding. De Amazon Fire Phone schepte na lancering een hoop verwachtingen. De hele werd schreeuwt nu een maandje later echter moord en brand dat het ding driewerf K.U.T. is. Draadbreuk’s Uitbuiken verklaart waarom. Met dank aan de The Wall Street Journal, overigens.

Ook bij de tablets is het schering en inslag. Uit onderzoek van het GfK is namelijk gebleken dat er dit jaar tot nu toe 11 procent minder tablets verkocht zijn dan vorig jaar. En ook dat vraagt om wat uitleg. Die kun je eigenlijk met een woord geven: vervangingsmarkt. Wat dat is? Ger en Paul leggen het haarfijn uit.

Bij het nieuws komen Beats By Dre en Bose voorbij en doet Paul in twee pogingen uit te leggen wie de nieuwe Google Nexus gaat maken (Motorola). Ook komt de stelling nog voorbij en laat Ger natuurlijk weer iets vallen. Wat dat is? Veel kijkplezier;)

Reacties zijn leuk, interessant en voegen bovendien heel wat toe aan Draadbreuk. Schroom dus vooral niet te reageren! Kom je misschien zelfs wel in de uitzending…

 

 

Reacties

 1. BroodjeKaas

  Mijn wachtwoord vergeten zou ik nooit doen! Blijkbaar zijn broodjes erg populair, zeker de oer-hollandse combinatie met kaas. Kon ik ook niet weten.

 2. stijn v brummelen

  Totaal off topic, maar ik heb een vraag. Ik heb meer dan 600000 views op mijn google + aaccount. En zo interessant is mijn google + ook niet. Ik heb google al proberen te bereiken, maar zonder succes. Hebben jullie enig idee hoe dit kan komen?

  • Ger

   Zo, zo, Dom, lomp en famous hoor;)

   Geen idee, misschien heb je eens iets geplaatst wat ergens gelinkt staat of iets dergelijks. Of misschien zoeken er wel dagelijks tienduizenden dames op ‘Stijn van Brummelen’. Je weet het niet.

   Ik zou zeggen: plaats vooral artikelen en video’s door van Draadbreuk, hebben wij er ook nog iets aan;)

  • IkBenBrian

   Ik heb net voor het eerst Google+ gebruikt met het delen. Wat een feest, met mijn 6,8K views.