Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (64) met Sony Action Cam Mini en prijzen!

Paul Gersen

Het mag vandaag dan misschien een druilerige dag zijn, in de studio van Draadbreuk heerst een zonnige sfeer. Reden: we hebben een tafel vol met verse gadgets en gaan ook nog eens een paar toffe prijzen weggeven. Gewoon, omdat we zo zijn. En ja, die kerstboom maakt de ambiance natuurlijk helemaal top. Welkom bij een nieuwe aflevering van Uitbuiken, de 64ste alweer!

Hoofdtelefoons galore op de burelen van Draadbreuk

Paul verzocht fabrikanten een paar weken geleden eens hoofdtelefoons op te sturen die wel langer dan een paar maanden meegaan en dat heeft hij geweten. Uit heel de wereld wordt gereageerd op de oproep. Vandaag heeft Paul de Panasonic RP-HC800E-K in zijn tas zitten: een exemplaar met noise cancelling. En dat bevalt prima met een kwekkende Ger naast je.

Sony maakt action-cam nog meer mini

Wat wil je als je een action-cam koopt? Dat je geen enorm apparaat aan je arm/hoofd/ander lichaamsdeel hebt hangen. En dus zijn action-camera’s klein. Wat moet de Sony Action Cam Mini dan wel niet zijn? Precies: ongeveer even groot als die van de concurrentie. En toch vind Ger het nu al een leuk ding. Je kunt namelijk live zien wat je filmt op een schermpje aan je pols. Nice!

Nieuws: spotgoedkope Lumia, Google Now omarmt Nest en iPhone 6 versus magneten!

Een uitzending van Uitbuiken is natuurlijk niet compleet zonder nieuws vers van de pers. Zo weet Ger dat er een heul goedkope Lumia aan zit te komen. Worden we daar warm van? Niet nodig, want er is ook wat te melden over de slimme thermostaat Nest. die kun je binnenkort met spraak aansturen via Google Now. Ook aan de hand: de iPhone 6 heeft last van accessoires met magneten. Ger en Paul praten je bij!

Stelling: Stop eens met bellen!

Dennis riep van de week in de stelling: “fuck bellen.” Want niets is zo vervelend dan mensen die ongevraagd je leven binnen komen schreeuwen via de telefoon. En zoals bijna altijd bij jullie, ons trouwe publiek, waren de reacties heerlijk gemêleerd en goed onderbouwd. We halen de meest opvallende even erbij.

Prijzen zijn weggegeven!

We hadden al een tijdje die Skullcandy Crusher op de redactie en vandaag geven we ‘m dan eindelijk weg. En omdat we van die goede jongens zijn, doen we er ook nog eens een fijn pakketje van Sandisk bij. wie de spullen binnenkort thuisgestuurd krijgt? Dat zie je in deze editie van Uitbuiken!

Dit en meer in een nieuwe aflevering van Uitbuiken, tot volgende week!

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Off-topic=
    Komt er weer een draadbreuk 100, net als vorig jaar? Vond het toen heel leuk.