Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (71) met Panasonic Lumix TZ70 en… Dennis!

Paul Gersen

Jawel! 2 Februari 2015 zal de boeken in gaan als de dag dat Dennis de Vries herrees in Uitbuiken! De beste man is voor een korte vakantie in Nederland schoof aan voor een nieuwe aflevering van Nederlands leukste gadgetprogramma en zorgde er derhalve voor dat ondergetekende deze ochtend eens wat langer in zijn bed kon blijven meuren. Waarvoor dank. Dennis kwam, zag en duidde Nintendo, want zo is hij dan ook wel weer. Check het hier, in een nieuwe aflevering van Uitbuiken!

Ger zegt: Panasonic Lumix TZ70 is misschien wel geen gadget

Kijk, als Dennis aan tafel zit, weet je twee dingen zeker: bij Ger gaat er een extra knoopje van zijn overhemd los en daarna gáát het ook ergens over. Neem de vraag: wat is een gadget? Die doet er natuurlijk toe. En een camera als de Panasonic Lumix TZ70, kunnen we dat wel onder die noemer scharen? Nouja, hij is niet heel grappig en ook niet apart, maar wel stijlvol, aldus Ger. En hij doet het ook nog heel aardig.

Nintendo gaat ons allemaal pakken

Ken je die filmpjes waar mensen een paar levels van een game spelen? Er zijn erbij die daar heel veel geld mee verdienen en dat vindt Nintendo niet leuk. Zij willen nu centjes zien van die lui vanwege copyright. Terecht of niet? Als Draadbreuk’s oppergamer heeft Dennis daar natuurlijk een mening over.

Dit en meer in een nieuwe aflevering van Uitbuiken. Volgende week zijn we weer keihard terug!

Reacties

  1. Broodje Kaas

    Ik kan me echt niet voorstellen dat Nintendo geld misloopt door dit soort knullige filmpjes. Maar als dat wel zo blijkt te zijn, dan vind ik dat unboxing-video’s ook verboden moeten worden. Want waarom zou je nog een product kopen als je op YouTube al hebt gezien wat er allemaal in de doos zit?