Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Slechtste idee ooit: Pick Up Girls Smartwatch

Slechtste idee ooit: Pick Up Girls Smartwatch
Dennis de Vries

Wil je graag een praatje aanknopen met vrouwen maar ben je daar te verlegen voor? Wil je op schone dames afstappen in de kroeg, maar mis je het zelfvertrouwen? WIL JE MEER SEKS?! MET VROUWEN?! Ja, dat dacht we dus al. Dan moet je dus de ‘Pick up girls smartwatch’ kopen. De wearable die dient als jouw ideale wingman is het slechtste idee dat ooit op IndieGogo is verschenen.

De naam zegt het al, de Pick Up girls smartwatch is speciaal ontworpen om vrouwtjes op te pikken. Dat doet het apparaat door jou meer zelfvertrouwen te geven in de omgang met de dames. Hoe dat werkt? Nou, via hypnose natuurlijk. De Pick Up Girls smartwatch stuurt subliminal messages mee als je met de oordopjes luistert naar je favoriete muziek. Die boodschappen worden op een frequentie uitgezonden dat ze niet door je gehoor zijn waar te nemen, maar wél voor je hersenen. Zonder dat je het zelf door hebt wordt je vanuit je onderbewustzijn aangespoord om meer zelfverzekerd te zijn.

Deze smartwatch geeft je zoveel seks

Dat kan alleen maar werken natuurlijk. Ik bedoel, de maker van de smartwatch quote onderzoeken van toonaangevende onderzoekers en universteiten. Kijk, zelfs Freud staat er tussen! Dan moet het wel goed zijn. De wearable wordt ook geleverd met korte hypnose-sessies van drie tot 15 minuten die je even kunt luisteren voor je op die leuke meid afstapt.

 

 

Maar dan sta je dus blakend van het zelfvertrouwen tegenover het andere geslacht…en dan? Geen zorgen, Pick Up Girls Smartwatch is er voor je. Het apparaat is preloaded met speciaal ontworpen watchfaces en staat vol met strakke openingszinnen. Voorbeeldje? “On one of our watchfaces there are beautiful roses so you can show your watch to a girl and say: “I got these flowers for you”. Every girl likes to get flowers. We also have a watchface of a cute kitten so you can say: “Do you want to see my kitten?”

Tandjes tuffen

Mocht dat om de een of andere totaal onduidelijke reden niet werken, dan kun je nog gaan voor plan B: “We have included a camera in the face of the watch so you can easily take her picture. And then you say: “Do you want me to send you your picture, give me your cell number”. En daarmee wordt de Pick Up Girls Smartwatch waarschijnlijk in één klap de ‘Pick up your teeth smartwatch”.

LOL, ziet er goed uit. Bijna echt ook.

LOL, ziet er goed uit. Professioneel afgewerkt enzo.

Want laten we eerlijk zijn, dit idee is zo slecht dat het niet eens grappig meer is. Smartwatches gebruiken seks te krijgen is, zo constateerden we al eens, waarschijnlijk niet het beste idee. Maar verlegen mensen geld uit de zak kloppen door beloftes over hypnose en soepele interactie met mooie vrouwen grenst aan oplichting. Dit zou verboden moeten worden.

Pick up the soap smartwatch

Om nog maar te zwijgen over het apparaat zelf. Op de IndieGogo-pagina, waar de maker op zoek is naar $10.000 aan crowdfunding, staan wat intens slechte photoshops van Apple Watches. En er worden beloftes gedaan over een ingebouwde telefoonfuncties (je kunt er een simkaart in doen), 7 dagen accuduur, 32GB aan opslag, iPhone én Android compatibiliteit, microfoon, camera en gratis meegeleverde USB-headset die dus goed genoeg is om subliminale krachttermen je hersenpan in de sturen. Hou toch op.

Momenteel heeft de Pick Up Girls smartwatch exact $0 opgehaald. Laten we hopen dat het zo blijft en dat niemand in deze hoax trapt.