Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Zo voorkom je festival-telefoon-stress

Zo voorkom je festival-telefoon-stress
Afdeling Commercie

Het festivalseizoen is nog in volle gang en zo af en toe krijgen we ook nog knap weer. Prima reden om toch nog een festivalletje te pakken. Alleen wat doe je met je mooie telefoon? Je wilt natuurlijk niet dat die beschadigd of kwijt raakt of dat er iets anders raars mee gebeurt. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren op een festival. Smartrepair geeft een aantal tips waar jij op moet letten tijdens het feesten. Dan kan jij beslissen of het wel verstandig is om jouw telefoon mee te nemen.

Voor als je scoort

Waarom zou je überhaupt je smartphone meenemen naar een festival? Nou daar zijn voldoende redenen voor. De belangrijkste is misschien wel op het moment wanneer je grote liefde tegen het lijf loopt. Je bent net bezig jezelf ongelofelijk voor paal aan het zetten je beste moves op de dansvloer te laten zien, staat hij of zij ineens voor je neus. Wat moet je doen? contactgegevens uitwisselen! Geen telefoonnummer op een verfrommeld papiertje, maar direct alle accounts toevoegen in je telefoonboek.

Voor als je wilt weten wie er speelt

Festivals hebben tegenwoordig ook hun eigen applicaties. Erg handig omdat je zo zeker weet wanneer en op welk podium jouw favoriete band gaat spelen. Daarnaast is de app met weersvoorspellingen ook altijd handig. Kun je kijken wat het wordt: blubberglijden of zonnebaden.

 

Ziehier: een goede reden je smartphone mee te nemen het festivalterrein op.

 

Voor als je alleen bent

Als laatste is een smartphone ook erg handig wanneer je jouw vrienden kwijt bent. Misschien wil je dan overstuur het thuisfront bellen maar je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar je vrienden. Bel of stuur ze een berichtje en vier weer snel samen feest!

Maar als hij leeg is?

Maar elk voordeel heeft zijn nadeel. Zo moet er voor je telefoon gezorgd worden, denk aan het opladen van je batterij. Aan een lege smartphone heb je uiteindelijk niks. Hoe laad jij je telefoon op terwijl je in een klein koepeltentje op de camping ligt? Festivals bieden steeds vaker powerbanks of oplaadstations aan. Maar het blijft een moeilijke keuze wat jij met het festivalmuntje gaat doen: biertje of powerbank?

Daarnaast is het verliezen van een smartphone erg vervelend. Ben je net los aan het gaan valt je telefoon uit je broekzak of tas. Je kunt ook kiezen voor een oud toestel met een andere simkaart. Kwijtraken is dan niet zo’n groot probleem.

En als je smartphone stuk is?

Is er op het festival een ongelukje gebeurd? Biertje over je smartphone? In een plas water gevallen of iets anders raars waardoor het niet meer werkt zoals je gewend bent? Voor een iPhone reparatie in Nijmegen of andere stad ben je welkom bij de monteurs van Smartrepair. Zij lossen graag het probleem snel en vakkundig op zodat jij weer snel naar je volgende festival kan gaan.