Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Ajax – Manchester United gratis livestream? Hier kun je kijken!

Ajax – Manchester United gratis livestream? Hier kun je kijken!
Redactie

Voor het eerst in iets meer dan twintig jaar staat Ajax weer in een Europese finale. Zonder het ‘grote geld’ de Europa League-finale halen, is een prestatie van ongekende proporties. Maar, genoeg over het feit dat heel knap is van Ajax. Het belangrijkste wat jullie willen weten? Waar kan ik een (gratis) livestream vinden van de wedstrijd Ajax -Manchester United? Hieronder geven je alle opties. In de een-na-laatste alinea staan alle gratis livestreams.

Kleine disclaimer: Wij van Draadbreuk, vinden de ‘legale kanalen’ toch de beste optie. Legaal staat tussen aanhalingstekens, omdat het eigenlijk ook legaal is om de wedstrijd via Kodi te kijken. Daarom staan in de volgende alinea’s zowel de links naar onbetaalde websites, als betaalde kanalen. De betaalde kanalen hebben toch onze voorkeur, omdat het altijd in HD is. Daar komt ook nog bij dat er geen haperingen in zitten. Dus laten we bij deze opties beginnen.

Fox Sports

Bij Fox Sports kun je losse wedstrijden bestellen. Dan moet je uiteraard wel over een televisie abonnement beschikken. Je kunt helaas niet een stand alone Fox Sports Go lidmaatschap hebben. Wanneer je wel toegang hebt tot bovengenoemde abonnementen hebt, is het vrij eenvoudig om je laptop aan de TV aan te sluiten. Vaak kan het ook via je DVR. De Fox Sports Go app is daarbij ook nog eens compatibel met de Chromecast.

Gratis Europa League finale kijken in HD (!)

RTL 7 zendt de Europa League finale tussen Ajax en Manchester United ook uit. Maar wanneer je geen kabeltelevisie hebt, ergens in de kroeg zit zonder voetbal, in het buitenland bent of om welke andere reden de finale niet kunt zien, dan is Knippr een uitkomst. Dit is misschien wel de makkelijkste manier om Ajax te zien. Knippr is namelijk een dienst waar je voor een tientje per maand de twintig standaard zenders online kunt bekijken, maar lees hieronder hoe dit gratis kan.

 

Knippr is een tv-dienst die maandelijks opzegbaar is, maar de eerst maand gratis. Kijken en weer opzeggen, dus. Kosten: noppes!

 

Het mooiste van Knippr is, is dat het maandelijks opzegbaar is. Zo ben je niet verbonden aan contracten voor langere periodes. En de eerste maand is gratis. Net zoals bij Netflix. Zo kun je dus alleen voor deze wedstrijd Knippr gebruiken en het direct daarna weer stopzetten. Zo kun je de wedstrijd zien zonder eventuele haperingen en advertenties. Dit kost je dus geen rooie cent en ben je niet afhankelijk van langlopende contracten.

Kodi en livestream websites

Mocht je bovengenoemde opties niks vinden en wil je gewoon een degelijke livestream hebben, dan kun je altijd add-ons van Kodi gebruiken of bepaalde websites bezoeken. Livetv.ru/en biedt ontzettend veel verschillende streams. Het Nederlandse SEBN biedt de beste kwaliteit livestreams, maar heeft als manco, dat het niet altijd even goed werkt. Rojadirecta is een redelijk goed alternatief op bovengenoemden, maar deze website zit redelijk volgeplakt met advertenties.

 

GOAAAAALLLLL

Heb je een stronthekel aan al die advertenties? Dan is kijken via Kodi de beste uitkomst. Dit kan via een Raspberry Pi, maar je kunt Kodi op allerlei manieren installeren. Ook op je laptop bijvoorbeeld. In Kodi is het mogelijk om add-ons toe te voegen om zo bepaalde content te kunnen streamen. De add-on Sportsdevil heeft onze voorkeur als het gaat om sport streams. Sportsdevil beschikt zo’n beetje over elke link van livestream websites op sportgebied. Check hier hoe je Sportsdevil moet installeren.

Ajax – Man U gratis live in de kroeg

Oh, en wil je gewoon die fijne pot in de kroeg kijken? Het Parool maakte een mooi lijstje met café’s die het in Amsterdam uitzenden. Spoiler-alert: dat zijn er shhh… heel erg veel. Verder een pro-tip voor liefhebbers van voetbal kijken in de kroeg: gebruik de kroeglocator van Fox Sports – te vinden op de site en in de app.

Ajax of PSV Kampioen: Eredivisie live voetbal kijken