Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Beste IFA-video’s Draadbreuk

Beste IFA-video’s Draadbreuk
Redactie

Draadbreuk is ook dit jaar weer bij de IFA. Vorig jaar schreven we een enorme verhandeling, omdat we vooral geen zin hadden om ieder product stuk voor stuk te bespreken. Dit jaar gaan we op Europa’s grootste beurs op het gebied van technologie gewoon weer wat ouderwetse video’s maken.  Om jullie in de stemming te brengen: vijf toffe IFA video’s van de afgelopen jaren.

Geert Mol over de Note

We hadden bij Draadbreuk een mooie rubriekje bedacht, waarbij we in interviewvorm eigenlijk geen vragen stelde. Geert Mol, tegenwoordig guru bij Facebook, vroeger marketingmanager van Samsung, liet zich niet kennen en beantwoordde de geen-vragen alsof het wel vragen waren. Hilarisch.


De man kan kletsen.

Ger checkt de Oculus Rift en is furliefd

De IFA 2013 kan het best worden omschreven als: ‘de eerste IFA met VR’. Goed, dat moesten we natuurlijk even ervaren. Nu, vier jaar later, is de virtual realitybril nog steeds geen gemeengoed, maar een ‘veelbelovende productgroep’, aldus diverse online platforms. Is dat over vier jaar nog zo? Nee, daar hoef je echt geen e-learning platform voor op te zetten. Vertrouw ons maar.


Wat een vrouw, Frits.

Ger en Paul checken een hele rare speaker

De laatste keer dat we bij Draadbreuk iets van Sharp hoorden, was tijdens het MWC van vorig jaar. We ontdekten een heel gek robotje waarmee je kunt bellen. Maar verder is het al jaren muis- en muisstil rondom het Aziatische bedrijf. Het is niet failliet, maar het zou ons niet verbazen als dat snel gaat gebeuren. De gekke speaker die Ger en Paul checkten op de IFA 2013 zegt genoeg: van de Sharp GX-BT7 hebben we echt NOOIT meer wat gehoord.

‘Pssshhsrffssssttttt.’

Dennis en Paul Ausbauchen

We maakten ooit een gek en tof programmaatje, Uitbuiken. Op IFA, gehouden in Berlijn, werd dat vrij vertaald: ‘Ausbauchen’. Dit was de laatste aflevering van de IFA 2014, een editie die het beste de geschiedenis in kan gaan als ‘degene waar heel, heel, heel veel gedronken werd’.


Heerlijk intro-deuntje.

Dennis checkt VR

Onze eigenste eigen Dennis de Vries checkte op de Samsung Gear VR de onderzee-wereld. Dat leverde een grappig videootje op. Stukje behind-the-scenes: bij de opnames hadden we letterlijk 5 minuten de tijd. Dan was dit toch een knap resultaat.
`
Dennis zwemt in het water. 

Ger die bezoekt Trust

Op een beurs als IFA bezoekt iedereen altijd de grote merken. Ger echter niet. Die gaat langs bij Trust. Je moet er maar zin in hebben…

Een muis van Trust. Die wil je hebben.