Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Deze series wil je zien

Netflix on tv
Afdeling Commercie

Met het grote aanbod aan series zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat is nou echt de moeite waard om te kijken? Geen paniek, wij helpen je hierbij en zetten de beste series van dit moment voor je op een rij.

Met deze drie spannende series kun je er voorlopig weer even tegenaan. Maar mocht je nou echt een serieuze bingeverslaving hebben, en binnen no-time door deze series heen zijn, dan kun je gewoon lekker verder series bingen met een alles-in-1 pakket. Wij wensen je in ieder geval heel veel kijkplezier. 

Het nieuwe seizoen van Ozark

De spannende serie Ozark verscheen in 2017 voor het eerst op Netflix. In Ozark volgen we Marty en Wendy Byrde en hun twee kinderen. Een ogenschijnlijk doorsnee gezin. Niets is echter minder waar. 

Marty werkt namelijk voor een gevaarlijk Mexicaans drugskartel en moet binnen vijf jaar – onder het oog van zijn omgeving en de FBI – 500 miljoen dollar zien wit te wassen. In seizoen 4, tevens het laatste seizoen van de serie, zien we hoe het met hem en zijn gezin afloopt. 

Fans van het eerste uur konden niet wachten. En eindelijk is het zover: seizoen 4 is er. Nou ja, voor de helft dan. Het nieuwe seizoen bestaat in totaal uit 14 afleveringen. Maar Netflix knipt het seizoen in tweeën, waardoor er nu pas 7 afleveringen beschikbaar zijn. Maar dat mag de pret niet drukken. Ozark 4 knalt namelijk keihard je huiskamer in. 

Lees hier: Dexter is terug: nieuw seizoen op komst!

Bloedstollend spannende horrorserie Archive 81

De nieuwste horrorserie van Netflix is een doodenge serie waarbij je op het puntje van je stoel zit. We volgen Dan Turner, een archiefdeskundige die van een mysterieuze, rijke man de opdracht krijgt om een verzameling beschadigde videocassettes uit de jaren negentig te restaureren. 

Als het hem lukt de cassettes te herstellen, krijgt hij 100.000 dollar contant. Omdat de cassettes heel kwetsbaar zijn moet hij dit in een afgelegen villa doen midden in het bos. Helemaal niet creepy! 

De tapes blijken gemaakt te zijn door Melody Pendras, die voor een geschiedenisproject onderzoek deed naar een gevaarlijke sekte. Dan ontdekt al snel dat de tapes en de plaats waar hij werkt helemaal niet pluis zijn. Ook Melody lijkt een verborgen agenda te hebben. Wat er allemaal precies aan de hand is, mag je zelf ontdekken. 

Lees hier: Lupin seizoen 2: hier gaat ‘part 2’ over

Het laatste seizoen van The Sinner

The Sinner is een anthologieserie: elk seizoen heeft een nieuw verhaal met nieuwe personages. Alleen de hoofdpersoon, rechercheur Harry Ambrose, is in alle seizoenen te zien. Je kunt de serie dus los kijken en de eerste drie seizoenen skippen. Toch raden we je dat niet aan en kun je deze serie beter nog even bingen voor je met seizoen 4 begint. 

In seizoen 3 jaagt Harry Ambrose namelijk op een gewelddadige moordenaar die Harry’s 

dierbaren in gevaar brengt. Harry legt hierbij bijna zelf het loodje. In seizoen 4 reist hij naar het noorden van de staat Maine om hiervan te herstellen. Maar hier krijgt hij het natuurlijk alles behalve rustig.

Seizoen 4 begint met de zelfmoord van een jonge vrouw. Vreemd genoeg wordt Harry door de lokale bevolking verdacht van betrokkenheid hierbij. Hij kan maar moeilijk bewijzen dat hij er niets mee te maken heeft. Dit plaatst hem in een lastige positie, aangezien hij de zaak moet onderzoeken. De zaak zet zowel zijn leven als dat van de inwoners volledig op zijn kop.