Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (73): Retro en rooie oortjes

Ger
  • Op 16 februari 2015

Ger en Bart maken het lekker bont vandaag. In de 73e editie van Uitbuiken! bespreken de heren naast de nodige gadgets ook vrouwen. Die naar Fifty Shades of Grey gaan, welteverstaan. Verder komt de Samsung Galaxy S6 nog even langs en zien we robots. 

Laten we met die robots beginnen. Boston Dynamics is een vreemde, maar toffe instantie die robots ontwikkelt, die eruitzien als dieren. Ger en Bart tonen in een gek item ‘Spot’, een robothond die ideaal is in oorlogsgebieden en voor blinden en slechtzienden. Wat Spot moet kosten en wat hij precies kan is voor de heren niet helemaal duidelijk, maar dat ‘ie tof is. daar zijn ze het over eens.

Ondertussen komt de Galaxy S6 langs in een teaser, maar pas nadat er twee Olympus-camera’s op tafel zijn geweest. Twee retro systeemcamera’s, om precies te zijn. De een goedkoop, de een duur. Toch hebben ze een ding gemeen: ze zien er ouderwets mooi uit. Maar waarom kiezen fabrikanten tegenwoordig voor retro-design? Kunnen we geen moderne camera’s meer maken?

Een hoop vragen dus, maar de belangrijkste: waarom gaan vrouwen naar Fifty Shades of Grey? En wat vinden wij eigenlijk van die film?

Je ziet het in een nieuwe aflevering van Uitbuiken!

 

Reacties

  1. Aaron

    Xposed gebruik ik ook altijd bij root toestellen altijd handig voor sommige dingen. “tasker” is ook een leuke en sinds kort heb ik “commandr” ontdekt voor je google now te pimpen voor mensen die geïnteresseerd zijn 🙂