Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (59) met vier gadgets en Taylor Swift

Ger
  • Op 10 november 2014

Het einde van het jaar nadert en dan komen fabrikanten, zo vlak voor de feestdagen, altijd met de nodige producten aanzetten. Gevolg: een hoop gadgets in de 59e editie van Uitbuiken! Ger en Paul bespreken in een razend tempo liefst vier toffe apparaten en duiden en passant nog even die lekkere Taylor Swift. Kijken!

Maandag wasdag. Of liever: maandag gehaktdag. Want waar Ger en Paul enthousiast kunnen zijn over vier gadgets, wordt in een discussie over Spotify Taylor Swift met de grond gelijk gemaakt. De blonde deerne acht het namelijk nodig Spotify te negeren als muziekkanaal en dat vindt Draadbreuk stom. Waarom? Kijken, Frits!

Verder komen er dus de nodige nieuwe gadgets langs. Om precies te zijn deze:

  • Honor 6: een nieuwe smartphone van een nieuw merk. Honor is een dochterbedrijf van het Chinese Huawei en moet veul voor weinig bieden. Doen ze dat met de Honor 6?
  • iPad Mini 3: de nieuwste kleine iPad. Vernieuwend nee. Goed? Ja. Maar moet je ‘m dan kopen?
  • Skullcandy Crusher: Een nieuwe hoofdtelefoon van het inmiddels vermaarde Skullcandy. Deze gigantische joekel kost honderd euro en heeft een bas-regelaar en opmerkelijk design. Is het wat?
  • Archos Beany: een muts met hoofdtelefoon. Da’s gek, maar leuk. Helaas is het van Archos en die maken meestal beroerde meuk. Of toch niet?

Alle bovenstaande vragen beantwoorden we in een nieuwe editie van Uitbuiken! Oh, en tune aankomende donderdag wederom in, want dan komt de videoeview over de eerder genoemde Beany online. En laten we wel wezen: Paul Gersen met muts, dat is toch fantastisch?

 

Tot volgende week!