Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Oude iPhone opknappen, voor de iPhone 6S extra flappen

Oude iPhone opknappen, voor de iPhone 6S extra flappen
Afdeling Commercie

De iPhone 6S en 6S Plus komen naar Nederland! Erg spannend natuurlijk. Maar wil je mee doen met de trend en zo’n nieuw toestel kopen, dan moet je wel geld hebben. Je kijkt naar jouw oude iPhone in de hand en denkt aan alle momenten die je met jouw telefoon hebt meegemaakt. Maar dan zie je de iPhone 6S voorbij komen. Het is liefde op het eerste gezicht en je kunt niet wachten tot je dé nieuwste smartphone van Apple in je handen hebt.

Financieel moet het wel lukken, denk je bij jezelf. Al helemaal wanneer je jouw oude iPhone verkoopt. Maar al die mooie momenten met jouw iPhone hebben ook voor de nodige defecten gezorgd. Zoals ‘ie er nu uitziet, zo kan je toch nooit een iPhone verkopen? Veel mensen zijn best geïnteresseerd in een tweedehandse iPhone, maar dan moet hij wel goed werken natuurlijk. Je koopt toch ook geen fiets met een lekke band?

Check je iPhone

Wil jij jouw iPhone verkopen maar heeft hij last van een ‘lekke band’? Laat dan jouw telefoon repareren door een reparatiespecialist. Na reparatie is jouw telefoon weer zo goed als nieuw en kan jij snel flappen tappen voor de nieuwste iPhone! Maar aan welke schades moet je denken? Smartrepair zet de top 3 schades op een rij die je kan controleren, zodat je jouw telefoon voor het hoogste bedrag kan verkopen.

 

Mooi spul, die iPhone 6S Maar hoe krijg je genoeg flappen voor je oude iPhone om deze te kopen?

Mooi spul, die iPhone 6S Maar hoe krijg je genoeg flappen voor je oude iPhone om deze te kopen?

 

1: Scherm

Een scherm is misschien wel het meest voorkomende en opvallende schade van een smartphone. Een iPhone met een kapot scherm ga je natuurlijk niet makkelijk verkopen. Kies er dan voor om het scherm te laten repareren. Je iPhone ziet er weer uit als nieuw en kan je snel en makkelijker verkopen.

2: Batterij

Iedereen irriteert zich aan een telefoon die snel leeg gaat. Gaat jouw telefoon sneller leeg? Dat kan, oorzaak is het vele gebruik en het regelmatig opladen. Kies er dan voor om een nieuwe batterij in te zetten, gelijk een sterk argument waarom anderen jouw oude iPhone moeten kopen.

3: Knoppen

Niks is vervelender dan knoppen die niet goed werken zoals het hoort. Dit vindt jouw potentiele koper waarschijnlijk ook erg vervelend. Loop daarom alle knoppen na en laat zo nodig een knop vervangen zodat het gebruiksgemak van de iPhone die jij wilt verkopen optimaal is.

iPhone reparatie

Ben je klaar om afstand te doen van jouw oude iPhone en heb je al een koper gevonden? Erg fijn maar niet als jij een goede iPhone hebt aangeboden terwijl er defecten zijn. Snel uw iPhone repareren? Kom dan snel voor een iPhone reparatie Almere, Den Bosch, Tilburg of andere stad naar Smartrepair. De monteurs van Smartrepair onderzoeken kosteloos naar eventuele defecten en voeren snel en vakkundig de reparatie uit. Repareer jouw oude iPhone, verhoog de waarde en verkoop dat toestel!

 

photo credit: Concrete via photopin (license)