Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (32): iets anders, wel lekker!

Paul Gersen

Zul je altijd zien: zit je met je goede gedrag een nieuwe aflevering van Uitbuiken te plannen, blijkt het Pasen te zijn. Hadden wij natuurlijk voor geen meter door, totdat de Galaxy Gear van Paul ineens begon te ringelen. Maar we laten jullie natuurlijk niet zitten. Vandaag even een korte Uitbuiken, met onder andere:

  • Ger heeft zijn vakantietas nog niet uitgepakt of hij moet alweer weg. Morgen vertrekt hij naar Londen, waar Sony even een paar dagen zichzelf in het zonnetje zet. Wat we er gaan zien? Een 4K-televisie. Iets met James Bond. We hebben er nu al zin in.
  • We zijn net een beetje bekomen van dat hele Heartbleed-gebeuren, maar het stelen van e-mailadressen en paswoorden gaat vrolijk door. In Duitsland is weer een hele rits buitgemaakt en ook 50.000 Nederlanders zijn waarschijnlijk het -hahaha- Paashaasje. Verder hebben we het over de Blackberry Classic, de naamsverandering van Nokia, het hacken van vingerafdrukscanners en de verkoop van Xbox Ones en Playstations 4, in het korte nieuws!
  • De Stelling Van de Week is terug en dat hebben we geweten. Jullie reageerden massaal op de stelling ‘een high end smartphone is weggegooid geld’. De uitslag gaan we nog niet verklappen, want we gaan het helemaal anders doen. spannond!

Dat en meer zie je deze week in een iets andere Uitbuiken dan je doorgaans van ons gewend bent. Niet getreurd, volgende week zijn we gewoon weer terug met een normale aflevering!