Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (35) met Armin van Buuren en Dr. Dre

Ger
 • Op 12 mei 2014

Weer een beetje bijgekomen van alle songfestival- en Moederdag-perikelen? Mooi, kunnen we de nieuwe week weer in met een verse aflevering van Uitbuiken! En hoewel Ger was vergeten koffie in huis te halen, zijn hij en Paul toch weer scherp genoeg om het laatste technieuws bij de hoorns te vatten. Lekker vroeg deze maandag, mét een tafel vol met nieuwe gadgets en een stevige mening over de op handen zijnde overname van Beats Electronics door Apple!

 

Deze week in Uitbuiken!

 

 • Zal Dr. Dre al een pakhuis voor zijn centjes hebben gebouwd? Het bedrijf Beats Electronics, waarvan hij mede-eigenaar is, wordt binnenkort waarschijnlijk overgenomen door Apple en dus kan de rapper/producer snel een paar honderd miljoen dollar op zijn rekening bijschrijven. De overname is er een in een lange rij in de tech- en internetwereld, maar Paul legt uit waarom deze eigenlijk best logisch is.

 

 • Potverdikkie, wat een nieuws weer deze week. Ger en Paul behandelen het zoveelste iPhone 6-gerucht en worden er al een beetje moe van. Maar er is ook hoop, voor Ger dan. Amerikaanse wetenschappers hebben namelijk een oplossing in handen voor zijn telefoonsloopdrift. En dan komt er ook een nieuwe Unreal Tournament aan. Je begrijpt het: de jongens lopen alvast de polonaise.

 

 • Philips heeft in samenwerking met Armin van Buuren een hoofdtelefoon op de markt gebracht: de A5-Pro genaamd. Of de dj ook daadwerkelijk aan de tekentafel heeft gezeten, betwijfelen onze vrienden van Draadbreuk, maar qua geluid bevallen deze headphones Paul wel. Mag ook wel, met het prijskaartje dat Philips de A5 Pro heeft meegegeven…

 

 • Ger heeft weer eens een compactcamera uit de hoge hoed getoverd: de Panasonic DMC-TZ60. Nee, van die naam hangen ze bij Draadbreuk ook niet in de vlaggenmast, maar Ger kan prima vertellen waarom dit toestel heel interessant is. Iets met een lekkere zoom, een viewfinder en een prima lens.

Dit en meer komt allemaal voorbij in deze nieuwe aflevering van Uitbuiken!

Tot volgende week!

Reageren? Dat kan natuurlijk in de comments hieronder!

Reacties

 1. Sianto

  LOL, Dennis nog even een selfie sturen terwijl jullie weten dat hij er een hekel aan heeft!

 2. BroodjeKaas

  Ik ben wel benieuwd naar Gers nieuwe auto. Weer een Volvo?