Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken met goed en slecht nieuws tegelijk

Ger
 • Op 17 februari 2014

Maandagavond, iets later dan normaal: een nieuwe editie van Uitbuiken. Het leukste gadgetprogramma op internet met uw gastheren Dennis en Ger.

Voor nu nog, dan. Want Dennis en Ger zijn moe. 2014 is immers al bijna twee maanden oud en dus zijn ze helemaal kapot. Gevolg: er moet vakantie gevierd worden. Nu zijn ze allebei niet vies van tripjes naar Verre Oorden. Gevolg numero 2: ze zijn voor een langere periode weg. Je gaat immers niet effe twee dagen heen en weer naar Timboektoe. Daar blijf je minstens vier dagen.

Maar niet getreurd! Want Draadbreuk zou Draadbreuk niet zijn als we niet aan jullie hadden gedacht.  De aankomende weken iedere maandag een speciale Uitbuiken: Uitbuiken Speciaal. Een weinig originele naam, maar ach, wij houden nou eenmaal van een frikadelletje Spec.. Juist.

Keihard discussie!

Elke maandag om zeuven (niet half tien zoals vanavond, sorry nog) uur bespreken Dennis, Ger of Paul een specifiek tech-onderwerp. Wat waren vroeger nou toffe gadgets? Welke apparaten hoeven we eigenlijk niet meer te hebben? Waarom hebben zoveel producten eigenlijk nog kabels? Zo maar drie vragen die uw favoriete techjournalisten op een uiterst vileine en humoristische wijze op de gevoelige videoplaat zetten.

Aangezien deze items al van te voren opgenomen zijn – Dennis en Ger gaan in Timboektoe niet Uitbuiken opnemen (daar is de upload te traag) – is er dus geen stelling of nieuws. Wel kunnen jullie naar hartenlust jullie mening kwijt. Discussie voeren kan dus nog steeds en wij zullen daar dus ook keihard aan mee doen. Daar durven we wel de 3G-roaming effe voor aan te zetten.

Inception-achtige Uitbuiken

Aankomende week beginnen we met een Inception-achtige aflevering. Het Mobile World Congres staat namelijk voor de deur. Maar tegen de tijd dat die aflevering jullie YouTube’s bestormd, is deze  smartphonebeurs al bezig. En dus praten Ger en Dennis vrolijk over geruchten waarvan we allang weten of ze kloppen of niet. Kunnen jullie de twee lekker uitlachen. Of toejuichen, als ze gelijk hebben gekregen, dan.

Vandaag nog een normale editie, waar de stelling ‘Groter is Beter’ uitgebreid onder de loep genomen wordt en is er nieuws van Kiosked, LG en Sony. Oh, en dat wij niet altijd – heel gek – alles in een keer erop knallen, kun je in onderstaande bloopert zien.

VEEL KIJKPLEZIER!

Reacties

 1. stijn v brummelen

  Dat word afkicken, haha. Wanneer zijn de reguliere uitzending van uitbuiken er weer?

  • Johan

   Rond eind maart

 2. BroodjeKaas

  Fijne vakantie alvast (Timboektoe is een wat ongelukkig gekozen metafoor voor vakantieoord, zo vlak na de burgeroorlog in Mali. Maar jullie hebben vast een vredelievender oord uitgezocht)! Ik ben benieuwd naar de Draadbreuk Speciaal. Terugkomend op de tabletdiscussie: ik kan me bijna niet voorstellen dat het prettig werkt op een tablet met 4 open vensters! Als ik de Note Pro zou hebben, vrees ik dat ik hem alleen zou gebruiken in situaties waarin ik te lui ben om mijn laptop te pakken.

 3. Kees

  Android tablets die groter zijn dan 8 inch vind ik sowieso niks, omdat er te weinig apps speciaal voor de tablet zijn aangepast. Het zijn in feite gewoon uitgerekte smartphone apps. De ipad biedt wel veel speciaal aangepaste apps aan. Dus ik zou sowieso niet voor een android tablet gaan als je een tablet wil die groter is dan 8 inch.