Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Draadbreu.. ehh Ger op Instagram TV [video]

Draadbreu.. ehh Ger op Instagram TV [video]
Ger
  • Op 30 augustus 2018

Draadbreuk doet al sinds jaar en dag aan toffe videocontent. Of: deed sinds jaar en dag aan toffe videocontent. Het is niet zo dat we niet willen, maar dames en heren we zijn nogal druk. Druk met het leven, druk met ons zo ontzettend succesvolle werkende bestaan. Kortom: we gaan hard. Onder meer op Instagram TV, voor Computer!Totaal.

Want als je daar kijkt, dan zie je niemand minder dan ondergetekende toffe technieuwtjes bespreken. Live vanuit Berlijn, waar de jaarlijkse IFA wordt gehouden. Iedere dag bespreek ik de nieuwste gadgets, producten en innovaties op het gebied van (mobiele) technologie. En dat alles in 9:16, portrait (niet-zo) selfie-modus.

De eerste aflevering is opgenomen in de trein. Voorzien van Duitsers en punktliche kaartjescontroleurs. Onderwerp: wat gaan we de aankomende dagen op de beurs tegenkomen? In #dehashtag praat ik je helemaal bij.

Voor mensen die geen gebruik willen maken van Instagram TV (‘ik haat Mark Zucker-ik heb de grootstedata-berg’) staat de boel ook op YouTube en dat embedden we dan lekker hier. Geen dank en hou Computer_Totaal in de gaten!

Draadbreuk op IFA 2018