Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Whatsappen en typen tegelijk met K480 van Logitech

Whatsappen en typen tegelijk met K480 van Logitech
Ger
  • Op 3 september 2014

Logitech introduceert een toetsenbord. Weinig verheffend, denken jullie ongetwijfeld. Maar de Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 heeft best wel wat in haar mars. Deze keyboard kun je namelijk op drie verschillende apparaten tegelijk gebruiken. En da’s wel cool.

De Logitech K480 functioneert via bluetooth en kan gebruikt worden voor praktisch ieder apparaat waarop je weleens een berichtje tikt. De slechts 50 euro kostende gadget heeft een heuse Easy Switch-knop waarmee je direct schakelt tussen bijvoorbeeld het tikken van een almachtig Draadbreuk-artikel in Word en het reageren op een WhatsApp-berichtje op je smartphone. En alsof dat al niet handig genoeg is, kun je tussendoor op je tablet effe een Facebook-update doen.

Logitech K480

 

Of dat allemaal in de praktijk handig werkt moet nog blijken, maar het idee is in ieder geval heel aardig. Beetje jammer is dat de Logitech K480 alleen gebruik maakt van bluetooth. Daardoor zullen de meeste smarttv’s niet van de gadget profiteren – smarttv’s hebben over het algemeen wifi, geen bluetooth. Bovendien lijkt de K480 nou niet de mooiste der toetsenborden…

De toetsenbord van Logitech is naar verwachting beschikbaar vanaf begin september 2014 voor een adviesprijs van 49,99 euro. Op de IFA in Berlijn wordt de K480 voor het eerst getoond.