Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Ausbauchen! (1): Hallo Berlijn en IFA, we zijn er!

Paul Gersen

Jawel, het is zover. Jullie favoriete techjournalisten zijn aangekomen in Berlijn. Eind deze week begint namelijk de IFA: de grootste technologiebeurs van Europa. En dat betekent dat de dagen ervoor alle grote merken komen met lanceringen en presentaties. En daar zijn wij van Draadbreuk natuurlijk gewoon bij. Waar we allemaal naartoe gaan en wat we te zien krijgen? Je gaat het beleven in een extraspeciale aflevering van Ausbauchen!

Om zes uur vanochtend ging het wekkertje. Een halve dag later zitten we, na een vermoeiende treinreis waarin Ger voornamelijk lag te pitten en Paul een boek heeft uitgelezen, in ons appartementje in Berlijn. Dennis is nog onderweg met de auto en kwam erachter dat in Duitsland er steden zijn met twee keer dezelfde straatnaam. Die rijdt dus nog een paar rondjes in deze wereldstad. Maar dat belemmert ons natuurlijk niet om alvast vooruit te blikken naar de IFA en af te trappen met de eerste aflevering van Ausbauchen!: Uitbuiken, maar dan op locatie.

Wat gaan we doen?

Vanavond zal er ongetwijfeld een biertje worden gedronken, maar eerst bespreken we met jullie wat we de komende dagen allemaal gaan doen. Morgen beginnen we namelijk bij Acer, waar we ongetwijfeld weer de nodige midrange-smartphones gaan zien. Misschien zelfs een tabletje. Daarna haasten we naar een van de grootste evenementen deze week: UNPACKED van Samsung, om daarna een drankje te doen bij audiomerk Teufel. Gaat een latertje worden, dat is een ding dat zeker is.

Druk, druk, druk!

De dagen erna rennen en vliegen we van hot naar her voor Sony, LG, Panasonic, Apple, Asus en ga zo maar eventjes door. Onze verwachtingen van al het lanceergeweld? Je ziet het in deze aflevering van Ausbauchen: iedere dag vanuit Berlijn!

Morgen gewoon een nieuwe Ausbauchen met al het nieuws vanaf de IFA. Blijf ons deze week ook volgen voor extra previews en reportages!

Reacties

  1. Het eindigt gewoon keihard met een cliffhanger!