Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Ajax – Feyenoord live kijken: op deze sites kan ’t

ajax - feyenoord live kijken
Redactie

Ajax – Feyenoord voor de Eredivisie, dat belooft altijd een bijzondere wedstrijd. Zeker nu er voor beide ploegen zoveel op het spel staat. De wedstrijd is alleen live te kijken als je in het stadion zit of een speciaal tv-abonnement hebt. Maar dit is internet: er is altijd wel een site te vinden die het gratis doet.

Ajax – Feyenoord: aartsrivalen

De wedstrijd komt misschien op een ongelukkig moment voor beide ploegen. Ajax is net de koppositie kwijt geraakt aan PSV en zit qua spel eventjes in een dipje. Bij Feyenoord zouden ze willen dat ze van slechts ‘een dipje’ kunnen spreken. De Rotterdammers verloren de laatste vijf competitiewedstrijden. Winnen in Amsterdam is essentiëel om niet uit de top 3 gewipt te worden. Het kan dus alle kanten op in Amsterdam, maar één ding is zeker: de klassieker garandeert strijd en passie van beide kanten. De eerdere Eredivisie-klassieker in Rotterdam eindigde in een 1-1 gelijkspel.

 

Om alvast in te komen: goals uit de klassiekert


 

Deze klassieker in de Eredivisie live zien? Dat kan gewoon. De kans dat je kaarten hebt voor de ArenA is vrij klein, anders zou je hier niet zitten. Gelukkig kun je ook gewoon thuis vanaf de bank kijken bij Fox Sports. Dan moet je wel even betalen om toegang te krijgen, een dagpas is te krijgen voor €7,95. Check hun site voor de voorwaarden. Pak het bier en de nootjes, voor je het weet heb je Ajax – Feyenoord live op je flatscreen.

Ajax – Feyenoord gratis en live

Maar dit is internet en op internet willen we helemaal nergens voor betalen, toch? Of misschien zit je wel in het buiteland, waardoor Fox Sports geen optie is? Gelukkig is er een keur aan websites die het niet zo nauw nemen met de regeltjes en dus flink wat voetbalstreams bieden van Eredivisie-wedstrijden. De Russische website Livetv.ru is misschien wel de handigste optie. De site biedt verschillende streams, ook met Nederlands commentaar. Firstrows.eu heb je ook grote kans een gratis stream te vinden van Nederlands voetbal. Bij website Feed2All is Ajax – Feyenoord live te volgen en ook RojaDirecta biedt een keur aan streams, maar dan veelal met anderstalig commentaar.

Eredivisie live kijken, zo kan het ook

Kijk je vaker gratis live eredivisie voetbal, dan is het misschien een idee om Kodi en sportsdevil op de computer te installeren, meer info vind je hier. Prima beeldkwaliteit, maar dan zonder vervelende banners en pop-ups. Ben je op zoek naar Janlul.com, dan zoek je voor…nouja, Jan-met-de-korte-achternaam. Janlul is namelijk keihard offline getrokken. Het uitzenden van live voetbal mag namelijk eigenlijk helemaal niet, dus mondje dicht.

>> Lees ook het commentaar: Waarom ik Janlul.com gebruik

 

photo credit: 2-0 via photopin (license)

Reacties

  1. feyenoord1908koen

    leuk dat jullie mn tip over sportsdevil hebben overgenomen. wat mij betreft echt een stuk makkelijker dan al die sites met 20 duizend adds.