Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

El Clásico; waar kun je Real-Barca live op internet kijken?

El Clasico. Live Real Madrid Barcelona kijken
Redactie

Natuurlijk wordt er gevoetbald in de Eredivisie. Maar waarom zou je naar de Mickey Mouse-competitie gaan zitten kijken, als tegelijkertijd de twee beste teams ter wereld het tegen elkaar opnemen. Het is weer tijd voor El Clásico, Real Madrid tegen FC Barcelona.

Die wedstrijd live bijwonen is niet voor iedereen weggelegd. Je beste optie is een abonnement nemen op Ziggo Sport, die zendt het live uit. (UPDATE: het is zelfs gratis te kijken bij Ziggo, als je even registreert. Tip van Janik P in de reacties, dank daarvoor!) Je kunt naar de kroeg, het is tenslotte zaterdagavond. Als je kwaad wilt, kun je zelfs naar de Amsterdam ArenA. Ook daar is de wedstrijd op grote schermen te zien. Kun je daarna weer weg, want dan gaan Ajax en Cambuur tegen een bal trappen. Maar als je al die opties al afgewogen en afgewezen hebt, dan zijn er nog andere manieren om El Clásico te bekijken: via schimmige websites die alles gewoon live streamen. Wij weten er toevallig wel een paar.

Real Madrid – FC Barcelona kijken

Het belooft spektakel te worden vanaf 18:15 uur. Messi is weer soort van fit, dus wellicht maakt die zijn rentree na een knieblessure. Aan de andere kant staat Ronaldo altijd op scherp en is Benzema weer bij de selectie na afwezigheid. Met drie punten achterstand op Barcelona kan Real Madrid goede zaken doen in El Clásico. Maar dat geldt natuurlijk ook voor FC Barcelona, die de voorsprong kan vergroten.

 

Om erin te komen: Barcelona-Real Madrid van afgelopen maart

 

El Clásico gratis en live op internet kijken

Real Madrid – FC Barcelona is een wedstrijd die elke voetballiefhebber in de wereld wel wil zien. Hopelijk prikken onderstaande sites er dus een servertje bij, het kon nog wel eens druk worden. Werkt het niet, probeer gerust een andere. Goede optie is altijd Livetv.ru. Het is weliswaar een Russische site, maar het vinden van een knappe livestream is niet moeilijk. Daar zitten ook vaak streams met Nederlands commentaar tussen. Datzelfde geldt voor BVLS2016, die over het algemeen prima kwaliteit streams én Nederlands commentaar biedt. Andere El Clásico live streams zijn te vinden op sites als Vivoball.me, of Feed2all. Of je kiest voor good ol’ Rojadirecta.me, hoewel de kwaliteit daar nogal wisselend kan zijn.

Voor wie de populaire voetbal-streams van JanLul.com zoekt: stop maar met zoeken. De site was natuurlijk zo illegaal als maar kan, dus die moest van de rechter offline.

photo credit: Santiago Bernabéu Stadium via photopin (license) (bijgesneden)

Reacties

  1. janik p

    Je kan ook gratis en voor niks een formulier invullen hier: https://ontdek.ziggo.nl/events en dan ook gratis kijken.

  2. feyenoord1908koen

    Wat mij betreft de makkelijkste manier is kodi draaien op je pc en daar een addon als sportsdevil op gebruiken. Scheelt enorm met irritante popups. Met sportsdevil heb je ook meteen in 1 addon alle sporten en voldoende sites die het aanbied.