Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Feyenoord-Ajax: eredivisie live kijken doe je hierrrr

feyenoord ajax eredivisie live voetbal kijken
Redactie

Nog geen twee weken na de bekerklassieker, staat íe alweer op het programma. Feyenoord – Ajax voor de Eredivisie. De Kuip is al wekenlang uitverkocht, maar wil je deze klassieker in de eredivisie live kijken, dan weten wij wel wat goede sites.

Feyenoord-Ajax: altijd spann0nd!

Feyenoord – Ajax belooft altijd gekromde tenen en koude rillingen. Dat was nog maar tien dagen geleden ook, toen beide ploegen elkaar lange tijd in evenwicht hielden in het bekertoernooi. Uiteindelijk gingen de Rotterdammers diep in blessuretijd met de winst aan de haal. Maar afgelopen zondag waren de rollen omgedraaid. Ajax maakte gehakt van Roda JC, terwijl Feyenoord nat ging bij ADO Den Haag. De klassieker van vandaag kan dus, zoals ze dan zeggen, alle kanten op.

Deze klassieker in de Eredivisie live zien? Waar kan dat tegenwoordig nog? Nou, de rechten liggen bij Fox Sports en die zenden Feyenoord-Ajax dus ook gewoon volledig uit. Dan moet je wel even betalen om toegang te krijgen, een dagpas is te krijgen voor €7,95. Check hun site voor de voorwaarden en voor je het weet heb je Feyenoord – Ajax live in je huiskamer.

Feyenoord-Ajax gratis en live

Maar dit is internet en op internet willen we helemaal nergens voor betalen, toch? Gelukkig is er een keur aan websites die het niet zo nauw nemen met de regeltjes en dus flink wat voetbalstreams bieden van Eredivisie-wedstrijden. Bijvoorbeeld Livetv.ru. Het is weliswaar een Russische site, maar het vinden van een knappe livestream met Nederlands commentaar is een fluitje van een cent. Datzelfde geldt voor BVLS2016, wat misschien wel de beste optie is. Andere Feyenoord-Ajax live streams zijn te vinden op sites als Vivoball.me, of Feed2all. Of je kiest voor good ol’ Rojadirecta.me, hoewel de kwaliteit daar nogal wisselend kan zijn. Hoe dan ook, er is keuze genoeg en je hoeft geen seconde te missen.

 

Om alvast in te komen: Feyenoord-Ajax in de beker

 

Ben je op zoek naar Janlul.com, dan zoek je voor…nouja, Jan-met-de-korte-achternaam. Janlul is namelijk keihard offline getrokken. Het uitzenden van live voetbal mag namelijk eigenlijk helemaal niet, dus mondje dicht. (Het bekijken is overigens niet strafbaar).

>> Lees ook het commentaar: Waarom ik Janlul.com gebruik

 

photo credit: Feyenoord uit via photopin (license)

Reacties

  1. Edddd

    Waarom dit aanbevelen? Overal foutmeldingen. Wat een bagger.

    Geen ramp overigens, het blijft ‘niet netjes’. Maar deze bagger aanbevelen… Dat is helemaal raar.

    • Dennis de Vries

      Werkt prima hier hoor.