Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Specificaties LG G3 gelekt: 5,5 inch QHD-scherm

Specificaties LG G3 gelekt: 5,5 inch QHD-scherm
Bart
  • Op 21 mei 2014

Op de officiële presentatie van de LG G3 moeten we nog een weekje wachten, maar de specificaties zijn inmiddels geen geheim meer. Uit een screenshot van een interne presentatie blijkt dat het vlaggenschip van LG een 5,5 inch QHD-scherm krijgt en 3GB werkgeheugen.

Het gonst al weken van geruchten rondom de opvolger van de G2 en één van de hardnekkigste roddels blijkt waar: de G3 krijgt – zoals verwacht – een 5,5 inch scherm met een QHD-resolutie. Dat komt neer op 2560 bij 1440 pixels en een dichtheid van 538 PPI.

 

LG_G3_specsheet

 

De telefoon heeft de Snapdragon 801-processor binnenboord en zal het doen met 3GB aan werkgeheugen. Voor het opslaan van films en foto’s moet je het met 32GB doen en het is nog een raadsel of dat uitbreidbaar is, want er wordt met geen woord gerept over een ingang voor een SD-kaart.

De G3 draait op Android 4.4, heeft 13 megapixel camera aan de achterkant en een frontcamera van 2,1 megapixel. De batterij die het zaakje in leven moet houden is 3000mAh en ook nog eens verwisselbaar. Voor de liefhebber ook nog de afmetingen, zodat je vast kunt checken of je broekzak diep genoeg is: 146,3×74,6×8,9mm.

Op dinsdag 27 mei doet LG het toestel officieel uit de doeken en zullen we horen of de geschatte prijs van 729 euro ook daadwerkelijk klopt.

 

Reacties

  1. stijn v brummelen

    De lg g pro 2 die op het mwc is gepresenteerd heeft wel een micro sd kaart ingang. Ik denk daarom sat de G3 er ook een krijgt