Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (34) met Samsung Level Box

Paul Gersen

Vandaag viert Nederland de bevrijding, maar op de burelen van Draadbreuk zitten de mannen niet stil. Maandag betekent natuurlijk gewoon een keiharde nieuwe editie van Uitbuiken en dus zitten Ger en Paul klaar met koffie en een flesje water om al het technieuws van deze week te bespreken. Gelukkig ligt de tafel weer helemaal vol met gadgets, zoals de Samsung Series 9 Plus 13,3 inch ultrabook van Ger, de Level Box van datzelfde merk, een Lowdi-speaker én een ultrahippe Transformer-muis!

Deze week in Uitbuiken!

    • Normaal staat er altijd een hippe Macbook op de presentatietafel, maar Ger heeft vandaag gekozen voor de Samsung Series 9 Plus 13,3 inch. Vers van de pers, lekker hip en vies dun. En hij bevalt Ger, al heeft hij nog wel wat aan te merken op de touchpad. Ach ja, je kunt niet alles hebben. Van dezelfde fabrikant kregen we ook de Level Box binnen, een klein bluetooth-speakertje dat Paul wel heel erg deed denken aan zijn eigen Lowdi. Dat vraagt natuurlijk om een vergelijking!

 

    • Het gebeurt niet vaak dat we een muis bespreken, maar de Logitech Proteus Core kun je de definitie ‘muis’ bijna niet meer meegeven. Het is meer een kruising tussen Optimus Prime en de Millennium Falcon uit Star Wars. En o ja, je kunt er je computer mee bedienen. Met een hele rits aan knopjes, en door de gewichtjes die je naar hartenlust kunt toevoegen kun je ‘m ook nog eens naar eigen smaak zwaarder maken. Ger en Paul zijn geïntrigeerd.

 

    • Je kunt tegenwoordig ook in Nederland je eigen Kickstarter-projectje starten en dat doet ons eigen volkje dan ook graag. Vooral de door je goudvis zelf te sturen rijdende vissenkom is hilarisch, al kan de kiwi-houder er ook wat van. De boys van Draadbreuk filosoferen openlijk over hun eigen eerste Kickstart-plannen.

 

    • We gaan naar Acer, hoera! Donderdag is de persdag en Ger en Paul zijn benieuwd wat ze gaan zien. Tablets en laptops, natuurlijk, maar de vraag welk fingerfood er wordt geserveerd houdt de jongens ook bezig.

Je ziet het allemaal in een nieuwe aflevering van Uitbuiken!

Tot volgende week!

En reacties vinden we leuk, dus houd je niet in en vertel alles wat je kwijt wilt in onze comments!